Comença el tercer trimestre

Avui comença el tercer trimestre de manera virtual. La música a l’escola ha de ser vivencial i en grup però aquests dies de confinament fan que no pugui ser d’aquesta manera. De recursos digitals n’hi ha molts i de molts tipus diversos. Procurarem que sigui un trimestre divertit tot i no veure’ns tant com ens agradaria.

Per començar la setmana m’agradaria que escoltéssiu la cançó que han fet  Toni Xuclà i l’equip De poetes cançonetes:

Per nenes i nens, aplaudiments

“De poetes, cançonetes” és un disc infantil i un espectacle per gaudir en família. Els textos són de grans poetes catalans i les músiques de Toni Xuclà. En aquesta llista hi ha els videoclips i els artistes enregistrant les cançons.

En directe, la Mireia, la Cris, la Sara i el Toni duen a sobre, tot el que necessiten per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i el més important… una maleta màgica plena de poesia. L’enorme maleta és plena de calaixets amb els estris de platja de Lola Casas, les bombolles de Joana Raspall, els ingredients alimentaris de Miquel Martí i Pol, els insectes de Pere Quart, el mapa del camí de Francesc Pujols i fins i tot el gat i el gos de Marc Granell que viuen a dins la maleta màgica.”

La desconeguda poesia infantil dels grans autors catalans, es converteix en un divertit viatge a través de la platja, la cuina, un cel ple de mosquits empipadors o al centre d’una gran bombolla.

Quant a ELISABET

Mestra de música del CEIP Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet
Aquest article ha estat publicat en CANÇÓ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *