Peer Gynt A la cova del rei de la muntanya

Avui hem estat jugant a descobrir les aventures de Peer Gynt, com quan va entrar a la cova del Rei de la muntanya i els trols el volien capturar. Ens ha agradat molt el vídeo i hem gaudit amb el joc d’atrapar-nos.
Un feia de Peer Gynt, 4 alumnes més feien de trols i la resta érem la cova drets i agafats de la mà. Peer Gynt puja les escales per fora de la rotllana i hi ha un moment en el qual entra tot buscant a Anitra, els trols es desperten i quan veuen que hi ha un intrús comencen a perseguir-lo fins que l’atrapen i… al final, hi ha qui l’afegeix a la seva dansa, altres vegades Peer Gynt aconsegueix escapar de la cova, i d’altres vegades li presenten al Rei…
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r__Dk4oWGJQ[/youtube]

Quant a ELISABET

Mestra de música del CEIP Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet
Aquest article s'ha publicat dins de AUDICIÓ, fort-fluix, ràpid-lent i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *