Dóna la nota

El proper 6 de juny a les 11 h. ens afegirem a la iniciativa Dóna la nota cantant la cançó Mirall de pau. Amb aquesta activitat tenim l’objectiu de recoltzar la música a les escoles, davant les amenaces de la llei Wert de deixar-la com a assignatura optativa a primària. La cantarem a l’hora del pati l’alumnat de cicle superior. Aquí teniu el vídeo de la cançó:

[youtube]http://youtu.be/TX0W4sxV0cY[/youtube]

5 thoughts on “Dóna la nota

 1. laia sanchez

  hola Gonzalo, m’agrada molt la cançó de mirall de pau i ja me la se de memoria

 2. Lorena

  Jo estic també estic d’acord amb el que diu el Javier,i amés m’agrada molt la cançó,em posa el pels de punta!!!!

 3. Javier

  Hola Gonzalo! Estic d’acord amb la cançó, no ens poden treure la música perquè si. La cançó és molt bonica de veritat.

  Javier Marcos Pérez 5èB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *