Últims preparatius

Aquests dies estem acabant de preparar les diferents activitats que farem des de l’àrea educació musical.

L’alumnat de 3r ja té a punt la Cantata del nen trapella per actuar el proper dijous 17 de maig a les 12h. a l’Auditori Municipal Miquel Pont de Castellar del Vallès. A part de nosaltres, participaran alumnes de  les escoles Bonavista,el Sol i la Lluna, l’Emili Carles Tolrà, el Joan Blanquer, La Immaculada, el Mestre Pla i el Sant Esteve, totes de Castellar del Vallès, l’escola Can Sorts de Sentmenat, l’escola Josep Maria Folch i Torres de Palau i Plegamans i l’escola Onze deSetembre de Sant Quirze del Vallès. Si encara no teniu les entrades demaneu-les. Cada alumne té a la seva disposició una, però si en voleu dues, demaneu-les, perquè han sobrat.

Cantata

L’alumnat de cicle inicial, ja està apunt també per tornar a ballar el proper 29 de maig, a la IV Trobada de danses Dansem, també a Castellar del Vallès, al Camp de futbol Pepín Valls, a les 10:30 h. Tothom qui vulgui està convidat, ja que en aquest cas no hi ha limitació d’entrades.

Danses

Per últim, l’alumnat de 6è prepararà una gravació tocant amb les flautes del tema Fiesta pagana del grup Mago de Oz, que juntament amb altres alumnes de cicle superior d’altres escoles de la zona, donarà lloc a un vídeo interpretant conjuntament aquesta cançó.

Mago

2 thoughts on “Últims preparatius

 1. GonzaloGonzalo Post author

  Moltes gràcies Mar pel teu recolzament.

  No tingueu cap dubte, que malgrat les retallades, els mestres volem seguir mantenint totes aquelles activitats que pensem que son profitoses per l’alumnat. On no arriben els diners, ho fa la il·lusió i l’esforç.

  Gonzalo.

 2. Mar Pérez

  Hola!!
  que maca aquesta proposta!! Els que heu d’anar a veure ballar no perdeu l’oportunitat, jo vaig anar a veure al Javier i va ser super bonic.
  Aquest cop toca cantar, segur que ho faran molt bé.
  Gonzalo moltes gràcies per la part que et toca i per mantindre aquesta part del web de l’escola sempre viva…
  Una abraçada, aquesta sense retallades i ànims que l’escola pública encara es viva!!!
  Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *