30 anys sense John Lennon

Ahir es van complir 30 anys de la sobtada mort del John Lennon. Recordem-lo escoltant una de les seves cançons més conegudes, Woman. Per cert, diuen per l’escola que els de 4tB ens estan preparant pel festival de Nadal una versió molt xula d’una altra cançó del Lennon…

7 thoughts on “30 anys sense John Lennon

  1. emma 4.b

    es molt xula la canso pero las cansons del jonn lennon cuan las fa sol sempra surt la seva dona

    adeu i bones festes!!!!

  2. carolina

    hola gonzalo ami madrada les cançons dels beatles i a la vegada son molt famoses a si! gonzalo em se els noms dels 4 mir a jonn lenon gorge harrison paul mccartney i ringo starr una cosa el jorge harrison a mort ?¿ i tan bé unaltre cosa i la partitura ?¿ adeu ya ens veurem al festival adeu!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *