El carnaval dels animals

Aquesta setmana estem escoltant el Carnaval dels animals, obra composada per Camile Saint-Saënts. Són 14 peces, moltes de les quals representen animals. L’alumnat de 2n ha fet l’audició dels fòssils, que aquí podeu veure en partitura:

Ara feu aquests exercicis sobre aquesta obra:

5 thoughts on “El carnaval dels animals

 1. ariadna

  HOLA GONZALO, LA SOFIA, EL MEU GERMA I JO EMB ARRIBAT FINS AL NIVEL XV (15)beeeeee!!!l’emb superat a un de 6é!!!!!!nivel 15
  pero emb arribat al nivel 15 del SIMON!!!!!

 2. GonzaloGonzalo Post author

  Doncs aquesta és una de les idees, que l’alumnat tingui l’oportunitat de conèixer músiques meravelloses que formen part de la història de la música.
  Si t’has fixat, he posat un enllaç a la dreta de l’Auditori de Barcelona, on es poden veure totes les activitats que allà es fan. De totes formes, faré un nou article explicant les audicions que es fan allà tant increïbles per als més petits. Salutacions.

 3. Mar

  Hola Gonzalo!!
  Com sempre molt bona feina!! Que maca aquesta peça i que divertida per apropar la música clàssica als petits que no sempre és fàcil… Un suggeriment per regalr pels reis als nostres nens i nenes: entrades per l’Auditori pels concerts en família. Son concerts que es fan en caps de setmana i us els nens s’ho passen genial. Nosaltres ja li hem posat al javier un parell a la carta dels reis com cada any…Salutacions i fins ara
  Mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *