Up beat

A veure si us atreviu amb aquest joc. Primer trieu una cançó dels tres nivells que hi ha disponibles, easy, medium o hard. Després col·loqueu la mà esquerra sobre les lletres a, s i d, i la mà dreta sobre les lletres j, k i l. Quan comenci la cançó, heu d’apretar la tecla que correspongui segons van caien els diferents maons a sobre de les lletres anteriors, al ritme de la música, és clar. És un joc de precisió rítmica i coordinació de motricitat dels dits. Segur que heu vist altres versions d’aquest joc, on s’ha de ballar a sobre d’unes fletxes. Envieu comentaris explicant la vostra puntuació.

[kml_flashembed movie="http://phobos.xtec.cat/galcaraz/Flash/upbeat.swf" width="800" height="600" wmode="transparent" /]

13 thoughts on “Up beat

 1. Lidia 5è

  Jo en la ultima cançó del nivell dificil he fet 1403 punts i 11 combos, es molt dificil.

 2. bernat

  Gonzalo soc el germa del Bernat el Dani he fet: 945378 punts i 368 de combo no ne fallat cap!

 3. bernat

  E FET 3545 PUNTS

  QUE GUAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *