Parelles d’instruments

En aquest joc heu de trobar les diferents parelles que hi ha d’instruments. A neu clicant les caselles i mireu si són el mateix instrument. Quan acabeu, feu un comentari indicant la puntuació (score) que heu fet. Vinga a jugar!! [kml_flashembed movie="http://phobos.xtec.cat/galcaraz/Flash/quiz_instrument_concentration001.swf" width="600" height="600" wmode="transparent" /]

11 thoughts on “Parelles d’instruments

 1. hugo

  gonzalo he jugat al lloc de les parellas i magradat molt.

  He fet 4minuts bon cap de semana

 2. nuria 5e

  Hola com hem dit a la clased’abui pues yo he mirat avera com era el joc i era molt difiçil pero molt bonic i yo no podia osea que quan bolia posar j per esxemle i posa a la vegada la j i la k jejejaja mue pasat molt divertit gracies adeuu fins el proxim dijous o si ens veiem a l’escola PETONS!!

 3. irene 4t-A

  No a estat malament es un joc molt xulo i ames ames pots saber els noms dels instruments
  PETONS!!!.

 4. naiara

  le fet amb 3minuts i tambe mea gradat molt el video. adeuuuuu
  von cap de semana….!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *