Cançons de Nadal

Hola a tothom. Com us haureu adonat, aquesta setmana estem escoltant una selecció de nadales, concretament dels discs M’agrada el Nadal de la Dàmaris Gelabert, i algunes cançons dels discs (ja van pel quart) de Altres cançons de Nadal, on col·laboren diferents artistes. Esperem que us agradi. S’atmeten comentaris!!!

4 thoughts on “Cançons de Nadal

  1. marc punzano

    que be son fantastics segu que an estat moltes hores per ensalla pe que an tocat molt be

  2. Mar

    Hola musics!!
    Quines cançons més maques!! La veritat és que d’aquest CD ens agraden totes…Ara que s’acava el trimestre aprofito per felicitar als mestres de música, especialment al Gonzalo que el Javier diu que és el “musiquero” i desitjar-vos unes bones festes.
    Mar pérez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *