Amélie

Aquesta setmana escoltarem la música de la pel·lícula Amélie. És una música fantàstica, molt alegre i trista a la vegada, on predominen els violins, algun piano, i, sobretot, les harmòniques i els acordions de nou. Espero que disfruteu amb aquesta meravella.

2 thoughts on “Amélie

 1. Gonzalo

  Moltes gràcies Mar. Des de l’àrea de música intentem involucrar tota l’escola en les audicions que fem a les entrades i sortides (que estan relacionades amb allò que treballem a classe), i pensem que els blocs és un bon mitjà per a què les famílies pugueu estar informades i participar també en l’educació musical dels vostres fills i les vostres filles. Un salutació i bon estiu igualment!!

 2. mar pérez

  Hola!
  És la primera vegada que escric en el vostre bloc de música malgrat participo molt del d’infantil per veure el que fa el Javier!!. La veritat és que mai m’havia ficat i quan vaig fer-ho em va sorprendre tot el material que poseu a l’abast de les famílies. Només aprofitar per donar-vos les gràcies per aquesta tasca tan maca amb la música i felicitar-vos per triar aquesta banda sonora d’Amelie que personalment m’agrada molt i que també faig servir a les meves classes.
  Molt bon estiu a tots i totes!!
  Mar Pérez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *