Dàmaris Gelabert

Hola a tots. Bé, doncs ja ha començat el curs i estem molt contents de veure’ns les cares de nou. Hem iniciat la música d’entrada i sortida amb les cançons de la Dàmaris Gelabert, una mestra de música que ha fet quantitat de discs amb cançons fantàstiques. A la pàgina web de la seva companyia discogràfica ho podeu comprovar.

Salut!!

Dàmaris Gelabert

7 thoughts on “Dàmaris Gelabert

 1. ÚRSULA

  Molt interessant! ja ens hem fet amb un pack de cançons per aprendre… com que tenim fills amb 3 edats diferents… ens hem hagut de comprar el pack de 3 cd’s… perquè cadascú tingui cançons a la seva mida. Salutacins!

 2. Lali

  “quiquiriqui”, molt divertides i animades les músiques que ens poses.Són millor que un cafè.
  Petonets

 3. Lucia

  ¡Música, maestro!Em sembla molt bé començar el dia amb aquest tipus de música ja que a tots ens anima i ens prepara per treballar bé i sobretot contents, gràcies.

 4. Gonzalo

  Em posaré vermell!! Doncs si, la veritat és que la Dàmaris Gelabert és molt pedagògica i té unes cançons molt atractives. Un petó.

 5. Maribel

  Però quin mestre de música amb més recursos que tenim! Molt bé, m’agrada molt l’elecció d’aquesta música, la veritat és que no la coneixia, pero sona molt rebé!!
  Petonets!

 6. Jordi

  Bé vull felicitar l’elecció d’aquesta mestra cantant, molt didàctica i adequada per escoltar a l’escola i aprendre molt de música a l’escola i a casa.

  Amb música entrem més contents els nens i els mestres.

  Una abraçada amb solfa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *