Portes Obertes

Abans del període de preinscripció, les Llars d’Infants públiques municipals El Bosquet, La Baldufa, La Blava, La Rondalla, Rodona i Xerinola organitzen les Jornades de Portes Obertes perquè les famílies amb infants de 0 a 3 anys puguin conèixer el seu funcionament i els serveis que ofereixen, així com el projecte educatiu del centre i visitar les seves instal·lacions.

  • Dissabte 15 d’abril: Llars dinfants Públiques Municipals Baldufa, El Bosquet i Rodona.
  • Dissabte 22 dabril: Llars d’infants Públiques Municipals La Blava, Rondalla i Xerinola. 

Les visites seran en horari de 10 a 13 hores.

Caldrà sol·licitar cita prèvia. Una vegada feta la inscripció, i abans del dia de la visita a les instal·lacions, rebreu un sms recordant-vos el dia i hora de la visita.

Formulari per demanar cita prèvia per la visita a les instal·lacions

Per més informació:

US HI ESPEREM!

 

Cel·lebració del Carnestoltes

Aquesta festa suposa gresca i disbauxa, situacions que no sempre són viscudes de manera divertida des de la mirada de l’infant, per això és important tenir en compte les ganes de participar dels nens i les nenes i respectar les seves decisions. Aquesta activitat és una proposta més de joc lliure, on cada nen o nena participa per iniciativa pròpia, amb elements que conviden a imitar i representar diferents personatges i a experimentar amb diferents materials.

Uns dels personatges més reconeguts i estimats a la nostra llar, són els Gegants i les Gegantes amb els que s’identifiquen els infants de cada estança. Per aquest motiu aprofitarem aquesta setmana per donar-lis un especial protagosnisme.

Avui, ens ha visitat a les estances de dos anys el personatge del Carnestoltes, i ha portat una maleta de complements de disfresses pels nens i les nenes.

Per a sorpresa dels nostres infants,  La Carnestoltes ha vingut acompanyada de la Geganta Clotilde, El Gegant Sebastià referents de les dues estances. I veient la bona acollida per part dels infants també ens ha visitat la Gegantona Mariona.

 

Avui sorpresa!!! La carnestoltes ens ha portat el conte de Gegants I Gegantes

Comencem un nou curs

 

Benvolgudes famílies,

Comencem un nou curs havent recuperat el funcionament habitual de la llar, amb molta il·lusió i moltes ganes de recuperar la vostra participació activa en la llar.

Celebrem la tornada, i us donen la benvinguda a totes les famílies, a les que ens retrobem després d’un estiu de normalitat i a les que inicieu aquest nou camí amb l’equip educatiu de La Blava.

Molt bon curs a tothom!!!!!

 Aprofitem per adjuntar el calendari escolar.

CALENDARI ESCOLAR 2022