Jornada de Portes Obertes

Donada la situació actual, les llars d’Infants de Barberà del Vallès oferim unes  jornades de PORTES OBERTES VIRTUALS.

En aquest bloc trobareu tota la informació relativa a la nostra llar, funcionament del servei, calendari, horaris, els nostres projectes…

En el mes d’abril oferirem dues trobades virtuals, per tal d’aclarir els vostres dubtes relacionats amb la incorporació del vostre fill o filla a la nostra llar. Durant el mes d’abril publicarem l’enllaç per accedir a aquestes trobades

http://meet.google.com/fpf-aexj-efi

Dimecres 14 d’abril a les 17:30

Dimarts 27 d’abril a les 17:30

En aquests enllaços teniu una petita mostra del nostre centre:

la nostra llar

els nostres infants

En el següent enllaç procés de preinscripció i matrícula accedireu a un altre bloc específic amb la informació sobre l’esmentat procés.

Qualsevol dubte, podeu consultar

eeilablava@bdv.cat

a8070362@xtec.cat

Us esperem

Activitats Nadal

FESTA DE NADAL

Aquestes són les activitats que tenim preparades per aquest mes de desembre.

Durant tot el desembre: Decorarem les aules amb elements típics de les festes nadalenques. Explicarem a totes les aules el conte del tió i a les aules de dos anys, també, el conte del Caganer.

Cantarem i dansarem al ritme de nadales.

Dimarts 1 de desembre: Cada aula tindrà el seu propi calendari d’advent fins l’arribada del Tió, cada dia sortirà un objecte representatiu del Nadal fins al dia que sortirà la foto del Tió. Així sabran que falten pocs dies per què arribi.

Dilluns dia 14: El dia que surti la foto del Tió sabrem que ja ha arribat, com cada any els nostres infants hauran d’anar a buscar-lo, estarà amagat en algun lloc del pati o de l’aula. A partir d’aquest dia la nostra feina serà cuidar-lo, donar-li menjar i dedicar-li moltes atencions, així aconseguirem que ens cagui molt!!!!!

Li donarem per menjar les pells de la fruita de l’esmorzar.

Dilluns 21: Pel matí celebrarem amb els infants la festa del Tió a cada aula i ens cagarà un esmorzar especial.

Equip educatiu de la llar d’infants LA BLAVA

Desembre 2020

La Castanyera

S’ acosta la Festa de la Castanyada i la volem donar a conèixer a tots els infants de la nostra escola.

Durant aquests dies ja hem començat a explicar la Llegenda de “La Maria Castanyera” a les aules i hem ballat les dances d’aquest emblemàtic personatge.

La propera setmana la dedicarem a aquest tema, i per poder caracteritzar-nos de la Maria Catanyera a l’aula , us agrairïem que dilluns dia 26 cada infant portés un mocador per posar-se al cap.

El divendres dia 30, la Maria Castanyera visitarà les aules i compartirà una estona cantant i ballant les dances!

Us desitjem una bona Castanyada en família!!!!!!!!!!!!!

“En tombar la cantonada, tothom sent la flaire de les castanyes torrades. Quina gana fan venir! Al fons, sota una barraqueta de fusta, hi ha un vell fogó foradat on les castanyes escridassen. La castanyera en té cura amb ritme lent”

“Quan ve el temps de collir castanyes, la castanyera, la castanyera…”

Inici de curs

Us donem la benvinguda al nou curs escolar 2020-2021!!!

Aquest será un curs ple d’incerteses però que iniciem amb moltes ganes de retornar a la vida escolar amb aquesta nova normalitat.

Si cal adaptar-nos a les noves realitats que ens depari la pandèmia ho farem, perquè ser flexibles i haver d’adoptar, si cal, noves mesures no és improvisar, sobretot quan el nostre primer objectiu és garantir el dret a l’educació dels infants.

A través d’aquest bloc us anirem informant de les novetats que vagin sorgint durant el curs.

Adjuntem el Pla d’Obertura que es va aprobar per Consell Escolar el passat divendres dia 4 de setembre

planificacio reobertura setembre 2020

Ja sabeu que podeu comptar amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclariment.

Equip educatiu de la llar d’infants pública municipal La Blava

 

Comiat ple d’emocions!!!!

Qui havia de dir quan vam iniciar el curs al setembre que el destí ens tenia preparada tremenda sorpresa!!!

El món es va aturar i no hem pogut compartir amb les vostres criatures un munt d’experències…

Ens toca tancar aquest curs, des d’un sentiment de tristor i incertessa… però amb l’esperança que al setembre podrem continuar gaudint de la vida a la llar.

Us volem donar les gràcies a totes les famílies que des de la Comissió de Festes heu participat en les activitats de la llar!!!!

A aquelles famílies que al setembre iniciareu una nova etapa, des de l’equip de La Blava us volem desitjar el millor!!!!

Us trobarem a faltar…

Bon estiu a tothom

Una forta abraçada

Equip educatiu La Blava

#LlarsInfantsBDVacasa

Les Llars d’Infants Públiques Municipals volem compartir, durant aquests dies de confinament pel COVID-19, uns continguts especials adreçats a famílies amb infants de 0 a 3 anys.
D’aquesta manera, cada dilluns, dimecres i divendres trobareu, a la web municipal i als perfils oficials de l’Ajuntament a les xarxes socials, diferents propostes per gaudir d’aquests dies en companyia dels infants i, a la vegada, ajudar-los a desenvolupar els seus sentits.
Us animem, a més, a compartir els vostres comentaris i les vostres experiències amb nosaltres a través de les xarxes socials, amb l’etiqueta #LlarsInfantsBDVacasa. 
Podeu consultar les diferents propostes en aquest enllaç:
Esperem que us siguin d’utilitat i ens veiem aviat!