PROJECTE EDUCATIU

COM TREBALLEM?

A la llar d’infants de Sant Pere i Sant Pau, treballem amb els infants d’una manera globalitzada, potenciant els aspectes cognitiu, afectiu, social, psicomotriu i comunicatiu que intervenen en el seu desenvolupament.

– Establim una bona relació afectiva i estimuladora amb els infants, creant un ambient acollidor i tranquil·litzador per tal d’aconseguir un bon desenvolupament en l’infant i una bona imatge positiva de si mateix.

– Treballem amb els infants des d’una vessant  lúdicaEl joc estimula els sentits, enriqueix la creativitat i la imaginació. És la clau per a l’aprenentatge i el desenvolupament; dóna als infants coneixements i experiències a la vegada que els ajuda a desenvolupar la curiositat; també la capacitat verbal, de pensament, de plantejament i d’organització.

– Afavorim la socialització dels nens potenciant les destreses socials bàsiques: participació, comunicació, respecte, imitació, llenguatge i sobretot, mantenim una actitud perceptiva davant les necessitats dels infants (de son, gana, pipi,…).

– Proporcionem als infants diferents materials que estimulin les seves percepcions, i provoquem situacions per a que l’infant manipuliexperimenti descobreixi per ell mateix.

PROJECTE EDUCATIU 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *