CURS INTENSIU D’ESTIU 2016 NIVELL BÀSIC 1 (per començar a entendre i parlar el català)

IMATGE_108632b21a947b570d94d4b724713f901248 cultura_h2 cursos catalàDURADA: 45 hores

  • 15 sessions de 3 hores cadascuna
  • 4 dies a la setmana (de dilluns a dijous)

DATES DEL CURS: del 27 de juny al 20 de juliol

HORARI: de 9.30 a 12.30 h (de dilluns a dijous)

LLOC: SLC (plaça de Montserrat Roig, 1 – L’Olivera)

PLACES: 30

INSCRIPCIONS: del 2 de maig al 23 de juny (matins de 9 a 13 h) al SLC

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in ACTIVITATS A SANT BOI, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *