CINEMA EN CATALÀ Campaneta i la llegenda de la bèstia a Sant Boi de Llobregat

IMATGE_108632b21a947b570d94d4b724713f901248e_campanetabestia2_editora_129_12423_1Diumenge, 8 de maig de 2016 a les 12:15

 Cinemes Can Castellet – c. Jaume I, 32
Sant Boi de Llobregat

Projecció de la pel·lícula “Campaneta i la llegenda de la bèstia” als cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat dins del Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC).

  • Dia: diumenge 8 de maig
  • Hora: 12.15 h
  • Preu: 4,5 € (petits i grans)

Sinopsi: La divertida i hàbil Fawn, fada dels animals, pensa que no està bé jutjar per les aparences i es fa amiga d’una criatura misteriosa gegant coneguda com la Bèstia. Tanmateix, les fades exploradores d’elit decideixen capturar el monstre abans que destrueixi la seva llar.

[youtube]https://youtu.be/Yedoi9bX4xc[/youtube]

 

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in ACTIVITATS A SANT BOI, LLENGUA CATALANA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *