NOVA PÀGINA RECURSOS LINGÜÍSTICS AL WEB DEL CNL ERAMPRUNYÀ

 

capsal_newsletter15Recursos per a l’aprenentatge del Català:

logo-25-anys

 Recursos lingüístics per a l’alumnat del CNL

Recursos per escriure en català
Com redactar un currículum en català
Recursos per estudiar català
Endevinalles, fraseologia, paraupIMATGE_0b99ed82370a9bf974310bb849522b052947les apadrinades
Receptes de cuin

web CNL

Recursos per a entitats i organismes

Recursos per a les AMPA
Recursos per a entitats i associacions
Recursos per a les notaries
Recursos per a col·lectius

Recursos per a l’acolliment lingüístic
Recursos per a infants i joves
Recursos per al Voluntariat per la llengua
Recursos per al comerç i l’empresa

 

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *