THE FONIX 2013: 6è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya

S”ha obert el període d’inscripcions al 6è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya. The Fonix 2013, que va del 12 de novembre de 2012 al 15 de gener del 2013. El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

Poden participar alumnes dels nivells educatius de Cicle Superior de Primària, 1r a 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat i Grau Mitjà i Superior de Cicles Formatius.

Totes les bases del concurs les podeu trobar al següent enllaç : http://www.concurs-angles.info/ .

També trobareu la difusió del concurs ahttp://phobos.xtec.cat/pluriling/index.html#FONIX_2013
[+] Bases de la convocatòria: en català i anglès.
[+] Galeria de fotos d’altres anys
[+] Logo per al vostre web de centre, si en sou participants
[+] Recull de premsa: l’alumnat, la participació, i què s’aprèn.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in LLENGÜES ESTRANGERES, PREMIS I CONCURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *