ENSENYAMENT CONVOCA EL XVIII CONCURS EL GUST PER LA LECTURA

 

  • Adreçat a centres de primària, secundària obligatòria i batxillerat

  • La inscripció es pot realitzar fins al dia 16 de novembre
El Departament d’Ensenyament ha convocat el XVIII Concurs El Gust per la Lectura, adreçat a centres de primària, secundària obligatòria i batxillerat, que té com a objectiu incentivar i reforçar l’hàbit lector entre l’alumnat. La inscripció al
concurs, que està basat en la lectura i treball de diverses propostes de lectura, es podrà realitzar fins al dia 16 de novembre a través dels portals de centres

En aquesta edició del curs 2012-2013 hi ha cinc categories diferents, d’acord amb els nivells educatius de l’alumnat que hi pot participar: cicle mitjà d’educació primària, cicle superior d’educació primària,  1r i 2n d’educació secundària obligatòria, 3r i 4t d’educació secundària obligatòria i batxillerat. Per a l’alumnat d’educació primària, s’estableix una única modalitat de treball de grup i, per a la resta, una modalitat individual i una altra de grup. El termini de presentació de treballs finalitza el dia 5 d’abril de 2013.
Els treballs guanyadors es coneixeran durant un acte públic que se celebrarà a Barcelona el proper mes de juny. L’edició del curs anterior va comptar amb la participació de 10.036 alumnes de 93 de centres educatius de tot Catalunya, que van presentar un total de 369 treballs, 146 treballs de grup i 223 d’individuals.
Més informació del concurs al lloc web de la XTEC, http://www.xtec.cat/web/projectes/lectura/gustperlalectura i al bloc de la XTEC El Gust per la Lectura http://blocs.xtec.cat/gustperlalectura/.

 

 

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, IMPULS A LA LECTURA I BLOCS SOBRE LA LECTURA, LLENGUA CATALANA, PREMIS I CONCURSOS, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *