ESPECTACLE DE JOAN MARAGALL: ARTICLES, POEMES I CORRESPONDÈNCIA

 

L’acord entre el Departament d’Ensenyament, la Biblioteca de Catalunya (Casa-Arxiu Maragall) i Josep M. Jaumà (autor i responsable de l’espectacle) ha permès que durant els dimarts dels mesos d’octubre, novembre i desembre, hi hagi la possibilitat de fer una visita guiada a la casa de Joan Maragall i assistir després a l’espectacle “Maragall a casa”, construït a partir dels articles, poemes i correspondència, i que s’escenifica en el menjador de la casa de Sant Gervasi. S’ha acordat un preu molt econòmic  de 10€, que inclou tant la visita guiada com l’espectacle. L’obra és especialment recomanable per a alumnat  de llengua catalana i literatura de batxillerat.  Podeu trobar més informació a http://www.maragallacasa.cat/index.aspx.

Informació més rellevant: Dia de la setmana: dimarts. Horaris: visita guiada -16.30-, representació 17.30 h. Durada de l’espectacle: 75 minuts. Lloc:   Casa-Arxiu Joan Maragall (Biblioteca de Catalunya). Carrer Alfons XII, 79 (a prop de la Plaça Molina) 08006 Barcelona. Telèfon reserves : 663 649 472 (deixant un missatge de veu al contestador).

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, LLENGUA CATALANA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *