ENGLISH DAY: ACTE DE CLOENDA DEL PROJECTE I ACTUALITZACIÓ DEL BLOC

El Bloc del Priojecte Sharing to Learn s’ha actualitzat amb la Presentació de l’Acte de Cloenda del curs 2011-2012 que se celebrà el propassat dia 30 de maig al Palau Falguera de Sant Feliu amb l’assitència de tots els Docents i Language Assistents participants, així com els reprensentats dels SSTT de Sant Feliu i de l’Escola Americana.

El Bloc disposa d’un enllaç al  CANAL DE TV: COMPARTIR PER APRENDRE TV (CxAtv) amb més de 50 cançons en aquests moments emetent-se “en directe”… Per a qualsevol moment que vulgueu. Anirà creixent la seva programació!!!

Així com diverses propostes d’activitats per a:

EDUCACIÓ INFANTIL: 11 propostes.

CICLE INICIAL: 8 propostes.

CICLE MITJÀ: 18 propostes.

CICLE SUPERIOR: 36 propostes

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in BLOCS ANGLÈS, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *