BEQUES DE LLENGUA I METODOLOGIA EN LLENGUA ESTRANGERA A CATALUNYA I A L’ESTRANGER

Beques per a la realització d’activitats d’actualització i perfeccionament en llengua i metodologia, tant a Catalunya com a l’estranger i activitats de llengua estrangera instrumental a l’estranger: http://www.xtec.cat/web/formacio/llengues/beques_estiu
Informació de la convocatòria

Catàleg d’activitats
(ATENCIÓ: S”han canviat les dates dels cursos de metodologia 35 i 105. El curs 35 serà del 5 al 18 d’agost i el curs 105 serà del 22 de juliol al 4 d’agost. Es contactarà a  les persones que ja han enviat  la seva sol·licud amb algun d’aquests cursos.)
Accés a la sol·licitud

Termini per a presentar la sol·licitud: del 17 al 30 d’abril

Termini per a la validació de la direcció del centre: del 2 al 7 de maig
Per a més informació

Us podeu adreçar a l’Àrea de Llengües i Ajuts a la Formació, telèfon 93 5516900, extensions: 3856 i 3875  o enviar un correu a: estiullengues@xtec.cat

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGÜES ESTRANGERES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *