IMPULS A L’ÚS DE LA LLENGUA FRANCESA

BLOC DE L’IMPULS A L´ÚS DE LA LLENGUA FRANCESA: http://blocs.xtec.cat/jornadafrances/2012/02/13/1995/

Des del curs 2011-2012, Suïssa participa plenament en els projectes d’iniciatives Europees dins del marc delPrograma d’Aprenentatge Permanent (PAP) de la Comissió europea.

El plurilingüisme de la Confederació Helvètica genera excel·lents oportunitats per desenvolupar: agermanaments, intercanvis,accions d’impuls a l’aprenentatge de les llengües europees…

Des d’aquest bloc el Servei de Llengües Estrangeres del Departament d’Ensenyamentels dóna la benvinguda!
Des de fa  gaire bé 15 anys Manresa celebra la Francophonie amb la finalitat, no sols, de revaloritzar la  llengua francesa, sino també de compartir els

seus valors humans i culturals i ho ofereix a la ciutat peró també a tota la regió de la Catalunya Central. En el marc de la setmana de la francofonia 2012…Homenatge a Ge

orges Brassens dijous 15 de març  a les 21:00h amb Eva Dénia Trio al Teatre Kursaal de Manresa. Per a més informació podeu contactar amb Anna Rotllan professora del departament de francès de l’INS Lluís de Peguera de Manresa de Catalunya Central, i vicepresidenta de l’APFC.

Festival International de Théâtre de Jeunes en Français
Els pròxims 26 i 27 de març de 2012 tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona la XII edició del Festival International de Théâtre de Jeunes en Français.Dins del festival podrem gaudir de tretze espectacles en llengua francesa interpretats per joves estudiants de centres catalans, francesos, marroquins, belgues, romanesos, italians i turcs. Us hi esperem!

Podeu reservar  les vostre entrades fent clic aquí Descarregueu-vos el programa El festival al Facebook.

El dijous 3 de maig a les 10h30 a l’Institut Francès de Barcelona podreu veure el dibuix animat Titeuf.

Aquesta sessió, en versió original francesa, subtitulada en castellà, d’una durada de 83 minuts i en format DVD està prevista per a l’alumnat de  totes les edats. Desprès de la pel·lícula esteu tots convidats a una xocolatada!!!

Ja podeu reservar les vostres entrades! El professorat interessat haurà d’inscriure el seu alumnat, a la coopération linguistique,abans del 30 d’abril per correu electrònic: coopling@ifbcn.cat

Semaine de la langue française et de la francophonie 2012 L’Espace en jeu

S (l’agence spatiale française) ouvre, pour la 9eannée consécutive, son atelier d’écriture L’Espace en jeu. Cette initiative, réalisée en partenariat avec la Fondation Alliance française et la Fédération internationale des professeurs de français (FIPF), s’inscrit dans le cadre de la Semaine de la langue française et de la francophonie organisée par la Délégation générale à la langue française et aux langues de France (DGLFLF) du ministère de la Culture et de la Communication, le ministère des Affaires étrangères et européennes et l’Institut français. Cette semaine se tiendra du 17 au 25 mars 2012.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, LLENGÜES ESTRANGERES, PREMIS I CONCURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *