21 DE FEBRER, DIA INTERNACIONAL DE LES LLENGÜES MATERNES

Des del ‘any 1999, la UNESCO va designar el 21 de febrer de cada any com a Dia Internacional de les llengües maternes, en consonància amb l’objectiu de protegir les més de sis mil llengües diferents d’arreu del món i de preservar la diversitat cultural.

Al Web del Servei de Llengües Estrangeres del Departament podreu trobar tota la informació pertinent per poder celebrar a les aules aquesta data.

Podeu explorar els vídeos que els parlants de tot el món han penjat al YouTube, i enviar al Servei de Llengües la referència de contes infantil en llengües minoritàries d’arreu. Els vídeos proposats seran penjats a la pàgina del Dia de les llengües Maternes

Les llengües minoritzades (Video)

 

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, CONVIVÈNCIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, LLENGÜES ESTRANGERES, PREMIS I CONCURSOS, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *