SEMINARI GRATUÏT WIKI-SKILLS

  • Seminari “Wiki-Skills – Les wikis com a eines d’aprenentatge i de desenvolupament sociocultural”
    Seminari que té com a objectiu principal l’anàlisi i l’aplicació dels beneficis de la cultura wiki per promoure les oportunitats de l’aprenentatge permanent.
  • Inscripció gratuïta. Barcelona, 23 de gener.

QUÈ ÉS UNA WIKI?

Podem dir que serveix per crear pàgines web de forma ràpida i eficaç, oferint gran llibertat als seus usuaris, tan als experts com aquells que no tenen gaire coneixement d’informàtica. Permet incluir textos, documents digitals, enllaços i altres. Els seus usuaris poden crear una pàgina web que tracti d’un tema determinat i així cada persona aporta algo del seu coneixement en aquell tema concret, formant així una pàgina web cada vegada més amplia i completa.En conclusió, es crea una comunitat virtual d’usuaris.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, CIÈNCIES NATURALS (EXPERIMENTALS), CIÈNCIES SOCIALS, CURSOS I CONFERÈNCIES, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *