FORMACIÓ TELEMÀTICA CURS eTwinning 2.0

  • Curs eTwinning 2.0
    Nova promoció del Curs eTwinning 2.0 (Formació telemàtica estatal -cursos de l’ITE-).

La preinscripción para la segunda edición de los cursos de formación del ITE estará activa desde las 13 horas del día 16 de enero hasta  las 14 horas del día 23 de enero de 2012.

La oferta formativa del ITE va dirigida a profesorado en activo que trabaje en centros sostenidos con fondos públicos de niveles no universitarios. http://formacionprofesorado.educacion.es/index.php/es/inscripciones/preinscripcion-2o-edicion-2011-2012

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGÜES ESTRANGERES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *