ESTUDIAR ANGLÈS A DISTÀNCIA A L’INSTITUT OBERT DE CATALUNYA

Matrícula d’alumnat nou d’anglès

L’IOC ofereix la possibilitat d’estudiar anglès a distància en col·laboració amb Cambridge University i assegura la formació del seu alumnat amb l’objectiu que aquest assoleixi progressivament el nivell Bàsic i Intermedi de les Escoles Oficials d’Idiomes i organitza els exàmens per l’obtenció de les certificacions oficials corresponents.Tota la informació sobre aquests estudis a: Idiomes.

  • La preinscripció en els mòduls 1A,1B i 2A s’haurà de fer efectiva entre el 2 de novembre i el 7 de novembre de 2011.
  • El procés d’inscripció comporta la possibilitat de realització d’un test de nivell per tal de col·locar a les persones en el nivell adequat.
  • Guia de preinscripció i matrícula
  • Accés a la preinscripció (disponible a partir del dia 2 de novembre, a les 10 hores)

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGÜES ESTRANGERES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *