BLOC ANGLÈS “COMPARTIR PER APRENDRE”

Al setembre s’ha iniciat un nou curs del bloc SHARING TO LEARN amb la benvinguda als centres de nova incorporació al projecte. El Bloc, dinamitzat des dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat, vol ser una eina que faciliti la tasca entre mestres, auxiliars i alumnes. Hi trobareu moltes activitats interessants, cançons preparades per escoltar, contes a punt de ser gaudits i molts recursos per al professorat del projecte i per als auxiliars. A partir d’ara, doncs, si voleu incloure alguna petita programació, activitat, informació lligada al projecte, un enllaç interessant…  ho podeu fer arribar a qualsevol de les dues adreces següents:dbeltra1@xtec.cat , dtbaix@xtec.cat. Aquesta eina pretèn dinamitzar el projecte i el treball en xarxa i

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, BLOCS ANGLÈS, CLIL (Content and Language Integrated Learning), COMPARTIR EXPERIÈNCIES D'AULA, LLENGÜES ESTRANGERES, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *