WEB DE RECULL DE CONTES AMB RECURSOS PEDAGÒGICS

El Web presenta un Recull de Contes amb la voluntat que es pensi, es parli, es creï i,

en definitiva, es defensin els Drets dels Infants. A més d’una bona lectura, esperen que sigui un bon recurs pedagògic per als esplais i per a tothom qui vulgui explicar d’una manera diferent quins són els drets dels més menuts. Si voleu saber més sobre el web: www.esplac.cat

http://www.esplac.cat/vetaqui/Aquí trobareu recollits tots els contes il·lustrats presentats al concurs, per tal que no us en perdeu cap, ja que cadascun d’ells és una oportunitat d’entendre millor els drets dels infants. A l’apartat de Recursos trobareu materials pels monitors i monitores, educadors i educadores i famílies; a banda d’algunes idees per treballar els contes i apunts sobre com aprofundir en el contingut pedagògic dels contes. A més a més, us proposen una llista de títols clàssics que poden contribuir a aquest treball. La llista està oberta! Segur que vosaltres també coneixeu contes que tracten un tema tant important com aquest! Si voleu fer arribar les idees a ciutadania@esplac.cat les actualitzaran a aquest llistat.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA ORDINÀRIA, CONVIVÈNCIA, LLENGUA CATALANA, PREMIS I CONCURSOS, RECURSOS, TUTORIA I ORIENTACIÓ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *