JORNADA: ENSENYAR I APRENDRE LLENGÜES

miraEl Departament d’Ensenyament i Linguamón-Casa de les Llengües organitzen la jornada “La mirada experta. Ensenyar i aprendre llengües”.

cesireEl Centre d’Innovació i Recerca Educativa en llengües (CIREL) del Departament d’Ensenyament arc2i Linguamón-Casa de les Llengües, de la Generalitat de Catalunya, organitzen aquesta Jornada adreçada al professorat de llengües de primària i secundària, professorat assessor i formador. clil4Ensenyar i aprendre llengües avui, des de l’òptica del coneixement i de la investigació, contrastada amb la pràctica educativa en les escoles i instituts. Sis experts ens aportaran la seva mirada i ens plantejaran els reptes per a les noves respostes educatives.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in CURSOS I CONFERÈNCIES, LLENGUA CATALANA, LLENGÜES ESTRANGERES. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *