2a EDICIÓ CONCURS DE RELATS CURTS “Per a un Comerç Just”

bloc1SETEM Catalunya, amb la col·laboració de les altres entitats organitzadores de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica, mantenen oberta la convocatòria per a la segona edició del Concurs de Relats Curts amb l’objectiu de reflexionar sobre les injustícies del comerç internacional i l’alternativa que ofereix el Comerç Just. La participació en aquest certamen literari inaugurat a la Festa del 2010 està oberta a tots els nens i nenes d”escoles, esplais, agrupaments escoltes o d’altres col·lectius d’infants i joves de tota Catalunya.

La temàtica del concurs haurà de girar al voltant del concepte de Comerç Just i concretament, al voltant del principi de “no explotació infantil”. Hi haurà dues categories diferenciades: Cicle Superior Primària (10 i 11 anys) i Secundària (12 a 16 anys), i cada participant només podrà presentar un màxim d’una obra dins del termini d’admissió, que finalitzarà el 8 de març de 2011.

La resolució dels premis es publicarà a www.festacj.org i al  Diari de la Festa que es repartirà als diferents municipis participants a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2011. Els concursants premiats rebran un lot de productes de Comerç Just, així com també una samarreta i motxilla exclusiva de la Festa. Tanmateix, tots els participants rebran un obsequi de Comerç Just i tots els centres educatius que hagin pres part en la iniciativa seran obsequiats amb material pedagògic sobre Comerç Just.

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica és una activitat lúdica i educativa que té lloc un cop l’any. Pretén potenciar el coneixement dels valors i les propostes del Comerç Just entre la població catalana, mitjançant accions de caràcter festiu i divulgatiu. La propera edició serà el maig del 2011 i des d’aquí aprofitem per convidar als centres educatius participants a unir-se als diferents actes de celebració que s’organitzaran en el seu municipi.

Actualment, SETEM i les entitats organitzadores estem treballant de valent per acabar de definir la imatge de la 12a edició de la Festa que esperem poder presentar-vos ben aviat. Més informació:

Bases de la 2a edició del Concurs de Relats Curts “Per a un Comerç Just”

Web de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, CIÈNCIES SOCIALS, CONVIVÈNCIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, PREMIS I CONCURSOS, TUTORIA I ORIENTACIÓ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *