FILMOTECA PER A LES ESCOLES

indice6La Filmoteca de Catalunya organitza sessions matinals de didàctica cinematogràfica per a les escoles amb la col·laboració de Drac Màgic, Modiband i A Bao a Qu/Cinema en curs. Dates Del 15 de març al 12 de maig (amb la possibilitat de duplicar sessions en funció de la demanda) Preu 3 euros per alumne per sessió Lloc Les sessions es duran a terme a la nova seu de la Filmoteca de Catalunya (Plaça de Salvador Seguí s/n. Barcelona). Més informació i inscripcions Telèfon: 933 16 27 00 (ext. 17526) Correu electrònic: filmoteca.escoles@gencat.cat

Programa de mà (pdf): En aquest link hi podeu consultar el llistat de pel·lícules, horaris i condicions del programa.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, RECURSOS, TUTORIA I ORIENTACIÓ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *