NOVETATS PORTAL ESPURNA

images2Novetats per millorar-ne el contingut i l’operativitat. Millora també del Disseny dels portals i la seva accessibilitat. També s’ha endegat un procés de reestructuració i de renovació dels continguts, per tal de tenir més presència en l’educació primària i esdevenir un referent en l’ús didàctic de les TIC en l’atenció a la diversitat dels col·lectius d’alumnat amb dificultats d’adaptació als currículums estandarditzats. images-2

Els membres de la comunitat Espurn@ conviden a tots els docents a integrar alguns d’aquests materials en la  pràctica d’aula i a fer-los avinents les crítiques i els suggeriments.

Hi ha la III Jornada d’experiències d’aprofitament dels materials Espurna a l’aula. Se celebrarà el dissabte 19 de febrer a Manresa. Es poden presentar les activitats i compartir-les amb la resta de participants. Per tal de confegir el programa i organitzar les intervencions, s’ha d’omplir la fitxa adjunta i trameta-la a info@espurna.cat abans del proper 10 de desembre.

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, BUTLLETINS ON LINE, CIÈNCIES NATURALS (EXPERIMENTALS), CIÈNCIES SOCIALS, CURSOS I CONFERÈNCIES, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, RECURSOS, TUTORIA I ORIENTACIÓ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *