LLIBRE DE DIDACTICA DE L’ORTOGRAFIA I VIDEO-CURS -gratuït on-line-

0002Un llibre sobre didàctica de l’ORTOGRAFIA basat en la PNL, programació neurolingüística, una branca aplicada de la psicologia. Es tracta d’una metodologia innovadora que permet reduir les faltes ortogràfiques de l’alumnat entre un 50 i un 80% en un trimestre, aproximadament, i que tota la feina ortogràfica posterior sigui molt més útil.
En CATALÀ: http://www.scribd.com/doc/30966900/Bona-Ortografia-Docents-CAT

En ESPANYOL: http://www.scribd.com/doc/30968063/Buena-Ortografia-Docentes


Els dos llibres estan en PDF GRATUÏT i lliures de drets d’autoria: es poden fotocopiar, reenviar, penjar a web… sense problemes legals amb l’SGAE.


Es poden trobar en català i castellà al web de BOIRA EDITORIAL www.boiraeditorial.com.

També es pot consultar un breu VÍDEO-CURS GRATUÏT de 14 minut per a docents sobre ORTOGRAFIA i la seva didàctica.
En CATALÀ: http://bonaortografia.blogspot.com/
En ESPANYOL: http://buenaortografiasinesfuerzo.blogspot.com

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, LLENGUA CATALANA, RECURSOS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *