MATERIALS SOBRE LLENGÜES REDITATS DE LES EDICIONS OCTAEDRO

fetch-3Atès que durant el curs passat molts docents van demanar  publicacions fetes pel GRUP GELA que ja estaven exhaurides, finalment les Ediciones Octaedro han acceptat distribuir els Quaderns de Primària i Secundària de la Carpeta  de la Diversitat Lingüística a les llibreries Abacus.

D’altra banda, tant la Guia didàctica del Quadern ESO, com el llibre de la Gimcana de les llengües, ara es poden descarregar gratuïtament de la pàgina web del GELA:

http://www.gela.cat. En trobareu els enllaços a l’apartat Publicacions.

 Pel que fa a les exposicions “Les llengües a  Catalunya” i “Dungun” han estsat substituïdes per la nova exposició “Les llengües dels catalans”, que  es poden demanar al CIEMEN i, si es desitja, es poden  sol·licitar les activitats didàctiques associades.fetch-2fetch

45

About Monti Mestres

Aquest bloc pretén ser una eina útil en especial per als Tutors de les Aules d'Acollida, així com per als Coordinadors Lingüístics dels centres, tant de primària, com de secundària. S'hi penjaran les novetats bibliogràfiques: manuals, llibres de text, DVD, pàgines Web, etc que puguin ser susceptibles de ser emprades a les Aules d'Acollida per al docent o per als alumnes; així mateix també s'informarà d'aquelles activitats, conferències, cursos, etc. que es facin a Sant Boi a través de les Biblioteques, del Consorci de Normalització Lingüística, de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament, etc i de qualsevol altre esdeveniment relacionat amb la llengua, la interculturalitat i/o la cohesió social que pugui repercuti en benefici de la tasca docent a les Aules d'Acollida i també a la resta de l'alumnat dels centres. D'altra banda, el bloc també vol ser un element d'interconnexió del diferents professionals docents dels centres de Sant Boi que estan directament implicats en aquesta temàtica. De tal manera, que a través de`l lloc web podran fer comentaris al diferents articles que s'hi pengen, així com participar en el forum, o bé penjar unitats didàctiques o activitats fetes que puguin ser interessants per compartir amb la resta de companys.
This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, AULA ORDINÀRIA, INTERCULTURALITAT I COHESIÓ SOCIAL, LLENGUA CATALANA, RECURSOS, TUTORIA I ORIENTACIÓ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *