PARLA.CAT

07_parla_cat1.jpg

Aquí hi trobareu un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana :

http://www.parla.cat/pres_catalaenlinia/AppPHP/login/index.php

Parla.cat és un nou espai web per a la difusió de recursos, eines i materials didàctics relacionats amb l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua catalana que ofereix una proposta formativa organitzada en quatre nivells d’aprenentatge: bàsic, elemental, intermedi i suficiència. De moment, estan disponibles els cursos de nivell bàsic i elemental. Els cursos s’ofereixen en dues modalitats d’aprenentatge, la modalitat lliure i la modalitat amb tutoria. La modalitat lliure, que permet l’aprenentatge totalment autònom ja que els materials són de lliure accés, està oberta des d’avui mateix. La modalitat amb tutoria, que compta amb el suport d’un tutor o tutora i és de pagament, s’inicia el dia 6 d’octubre. La modalitat de tutoria és gestionada pel Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull.

This entry was posted in AULA D'ACOLLIDA, LLENGUA CATALANA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *