els polls.

 El programa “QUÈQUICOM”, de divulgació científica oferirà el proper dimecres 4 DE FEBRER,  un capítol dedicat als polls.

Sabem que aquest tema afecta gairebé totes les escoles de Primària i creiem que pot resultar molt útil  per als pares i mares de l’escola. 

En el programa expliquen com són i com es reprodueixen aquests insectes, però sobretot investiguen quin és el producte més efectiu per eradicar-los i quina és la manera correcta d’aplicar els tractaments. També pot ser atractiu per als nens entendre com són els polls des del punt de vista fisiològic a través d’un poll gegant que s´ha construït expressament per fer aquest programa.

En aquest “Quèquicom” visiten una escola que pateix aquest problema i que ha decidit instaurar “el dia del poll” per intentar eliminar els polls d’una vegada per totes.

Pel que s´ha pogut comprovar, encara hi ha molts dubtes entre pares, mestres i fins i tot farmacèutics sobre com es poden atacar els polls d’una manera efectiva. En el “Quèquicom” us ajudem a aclarir-los.  El programa s’emetrà el dimecres 4 DE FEBRER a les 21.30 al canal 33.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *