Los padrinos mágicos “Locos y Griegos”

La setmana passada mentre miràvem la televisió el meu germà va posar un canal on feien la sèrie Los padrinos mágicos, concretament un capítol que hi sortien alguns dels déus grecs, com poden ser Zeus (déu suprem de l’Olimp), Posidó (déu dels mars) i l’Àrtemis (deessa de la caça i del regne animal); i també algunes criatures mitològiques com el centaure (meitat home, meitat cavall) i el pegàs (un cavall amb ales).

No vaig poder mirar el capítol sencer però desprès vaig estar buscant-lo per internet per poder fer un article sobre ell i finalment el vaig trobar:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S7CMuOg_mpA&list=PL1yN6yZNSUJ3W87IMZ8feV5juEWDllEQT[/youtube]

Coneixeu alguna sèrie més on hi surtin personatges de la mitologia grega? Quina? Us sembla interessant que surtin personatges mitològics a les sèries de televisió? Us sembla una bona manera d’aprendre mitologia?

Clàudia Cazaux
1r de batx. Grec

2 comentaris a “Los padrinos mágicos “Locos y Griegos”

  1. Bonum diem.
    “Los padrinos mágicos” eren una de les series que més m’agradaven quan era petita! No sabia que hi havien referents clàssics, ja que quan era petita no tenia el coneixement d’ara i no era conscient, però ara que em fixo, surten moltes coses amb referents clàssics als dibuixos per nens!
    Salve!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *