Atenea y Afrodita de Harold López

FITXA TÈCNICA 

Nom original: Atenea y Afrodita
Director i guionistes: Harold López Garroz
Any d’estrena: 2005
Durada: 15:17min.
Repartiment: Eliana López és Atenea, Mariana Carles és Afrodita, Edgar Ramírez és el xicot, Alicia Plaza és la mare, Carlos Olivier és el pare, Anabella Otero “Bélica” és la cantant del bar i Melisa Rauseo és l’amiga del mòbil (veu)
País d’origen: Espanya
Idioma original: Espanyol
Gènere: Drama

ARGUMENT

Aquest curtmetratge tracta sobre una noia, Atena, que la parella la deixa ja que no volien el mateix i un dia mentre està connectada al correu electrònic rep un missatge d’una noia que es fa dir amb el nom d’Afrodita el qual té el propòsit d’ajudar-la a superar la ruptura amb el seu xicot.

TRÀILER

[youtube]http://youtu.be/r-sIfgz46VA[/youtube]

CRÍTICA

A aquest curtmetratge hi surten dos personatges de la mitologia grega: Atena, deessa de la saviesa i l’artesania, i Afrodita, deessa de l’amor i la bellesa. Podem veure com Afrodita aconsegueix tornar a juntar a la parella i amb aquest fet el curtmetratge dóna honor als seus conceptes com a deessa de l’amor i la bellesa.

Atenea y Afrodita from Harold López Garroz on Vimeo.

Eliana López, Atena, va guanyar el premi a la millor actriu.

Encara que tothom pugui tenir la seva opinió, aquest curt m’ha agradat ja que encara que no parlin gaire expressen tot el que volen expressar i a més utilitzant la nova tecnologia com és el correu electrònic per comunicar-se, a part de que et deixa amb ganes de saber com continua la història. Què en penseu vosaltres? Us agradaria saber el final d’aquest curt? Creieu que representen bé aquests personatges de la mitologia grega?

Clàudia Cazaux Cuberas

1r Batx. Grec i Llatí

 

6 comentaris a “Atenea y Afrodita de Harold López

 1. Avete!
  Em sembla una bona comparació, tot i que salten les alarmes quan parlem d’una Atena que es relaciona amb els homes, ja que, teòricament, és verge eternament…
  Tot i això, està bé que es segueixi apostant per la mitologia a l’hora de fer pel·lícules, i l’argument està força bé.
  Vale!

 2. Retroenllaç: Atenea y Afrodita de Harold López | La c...

 3. Salve!
  Atena, és la protagonista a la qual la parella la deixa. I un dia mentre està connectada al correu electrònic rep un missatge d’una noia que es fa dir amb el nom d’Afrodita i vol ajudar-la a superar la ruptura amb el seu novio. Finalment, podem veure, que la noia (Afrodita) que la pretén ajudar té les mateixes virtuts que la deessa: e l’amor, la bellesa i el matrimoni. I aconsegueix que la parella torni.

 4. Xaipe!

  No sabia l’existència d’aquest curtmetratge i pel que he llegit a l’apunt seria interessant veure’l, ja que no dura gaire i no es faria pesat.
  És original el fet que es basin en els personatges d’Atena i Afrodita, ja que pertanyen a la mitologia grega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *