VISITA A LA BIBLIOTECA DE CAMBRILS – P4

El passat dimecres 4 de març, els Bastoners i els Timbalers vam anar a visitar la biblioteca pública de Cambrils Josep Salceda i Castells.

La biblioteca, un espai on el silenci és el rei i darrera d’aquest clima tranquil descobrim mil i una aventures, històries i coneixements. La gran sorpresa que vam tenir els Bastoners i els Timbalers en arribar a la biblioteca va ser l’escolta de llibres musicals! Un gran violoncel , l’Enric Prats, mestre de l’Escola Municipal de Música, acompanyava cada història i li donava més vida. Després, vam gaudir d’una estona de lectura individual de tots els contes que hi ha a la biblioteca.

El matí no podia acabar-se millor quan, de sorpresa, el trenet turístic de Cambrils ens va portar de viatge cap a l’escola. Un matí genial i amb l’ajuda i col·laboració de les mares que ens van acompanyar. Moltes gràcies, un cop més, per gaudir dels vostres fills i filles amb nosaltres!

Que bonic és gaudir del plaer de la lectura! Us animem a tots i a totes a passar estones amb els vostres fills i filles envoltats de llibres! Ah, i si no teniu el carnet de la biblioteca, animeu-vos a fer-lo!!!

ELS BASTONERS A LA BIBLIOTECA

ELS TIMBALERS A LA BIBLIOTECA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *