PROJECTE “LA SELVA” – EDUCACIÓ INFANTIL

Tota l’escola La Bòbila hem estat treballant “El llibre de la selva”. I, els alumnes d’Educació Infantil no podiem ser menys!

Tots junts i amb l’ajuda, creativitat i molta habilitat plàstica hem construit una autèntica selva a l’entrada de l’escola i al llarg del nostre passadís. Llacs, palmeres, lianes, fulles, tucans, lloros, cocodrils, tortugues i micos fan que ens endinsem cada dia en una selva impressionant. A més, hem treballat “El llibre de la selva” i amb ells hem conegut els seus personatges; l’ós Baloo, la serp Kaa, el Mowgli, el tigre Shere khan, la pantera Bagheera i els llobatons, els quals viuen i acompanyen a tots els altres animals de la nostra particular selva!

Us animeu a descobrir-la?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *