Guanyem de nou el premi Sambori de Narrativa

Com és tradicional, un any més l’alumnat de l’escola ha participat a la convocatòria del premi literari de narrativa SAMBORI ÒMNIUM.

Aquest any comptem amb tres finalistes els contes dels quals han estat guardonats en la Demarcació del Camp: Baix Camp, Alt Camp, Priorat i Tarragonès.

L’alumna Laia F. V.,  que cursa 3r, ha quedat finalista del Premi Sambori amb el conte “Una mascota molt especial”, en la categoria de Cicle mitjà de primària.

L’alumna Judith G.B. , que cursa 2n, ha quedat finalista del Premi Sambori amb el conte “El plat d’espaguetis”, en la categoria de Cicle inicial de primària.

I per últim, alumne Genís D.M.,  també de 2n curs, ha quedat finalista del Premi Sambori amb el conte “El mico que volia anar a la lluna”, en la categoria de Cicle inicial de primària.

Tots tres contes passen a la fase final, on competiran a nivell de tot Catalunya. Malauradament, la festa que s’havia de fer el dissabte 21 de març  al Castell de Falset, on s’havia de fer l’entrega dels guardons als premiats, va quedar suspesa, amb previsió de fer-la més endavant.

Mentre aquest moment no arriba us deixem els tres contes escrits pels nostres finalistes. Esperem que gaudiu de la lectura!

La nostra més sincera enhorabona als tres guanyadors i a les seves mestres, la Marina i la Clàudia.

El mico que volia anar a la Lluna, de’n Genís

El plat d’espaguetis, de la Judith

Una mascota molt especial, de la Laia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *