Estones en família

CURS 2019-2020!

 

Divendres 22 de novembre va venir la Grettys, la mare de la Carolina .
Com que estàvem treballant el projecte de les Abelles, ens va venir a explicar un conte en què els protagonistes eren una abella i una papallona. El missatge del conte era que tots hem de ser amics i ens hem d’ajudar entre tots.
La Carolina va interpretar molt bé el seu paper d’abella i tots ens ho vam passar molt bé.
Vam poder gaudir d’una estona de joc i els alumnes van preparar un pastís per la Grettys perquè era el seu aniversari!!!!
Moltes gràcies per la visita!!!!!

El 25 de novembre va venir la Sandra, la mare de la Marta. Va compartir amb nosaltres un espai de plàstica en què havíem d’estripar paper per fer un trencadís.
Ens va ajudar molt i com que anàvem tan de pressa ens va ajudar a retallar cintes de colors perquè poguéssim avançar l’activitat.
Vam passar una estona molt concentrats i, alhora, ens ho vam passar molt bé.
Moltes gràcies Sandra.

El dijous 28 de novembre va venir a la classe dels Timbalers la mare de l’Erik, la Sílvia. Els dos junts i amb molta il·lusió, ens van explicar el conte “Els tres porquets”.L’Erik va ser un gran narrador al costat de la seva mare i els petits titelles que duien.

Moltes gràcies per aquesta estona compartida amb tots els Timbalers!

El passat dimarts dia 3 de desembre ens va visitar la mare de la   Khloe a la classe dels Timbalers. Ens ho vam passar molt bé veient la representació tan divertida de l’obra “La Caputxeta Vermella”.

La Khloe i la seva mare es van disfressar de tots els personatges del conte i…quina alegria vam tenir quan nosaltres també ens vam poder disfressar!!!

Moltes gràcies!

El dilluns a la tarda els Nanos van tenir una agradable visita, va venir l’Ester, la mare de la Mar que ens va explicar el conte de l’ “Alicia Caediza “, un divertit i fantàstic conte de Gianni Rodari. Després van pintar els personatges del conte que més ens van agradar.

Va ser una tarda plena de fantasia i diversió.
Moltes gràcies Ester esperem que tornis molt aviat!

El dimarts 26 de novembre ens va visitar a la classe dels Nanos, la Maria, la mare del Marc. Ens va explicar un conte preciós de superació i amistat, “El petit Mag”. El Marc ens va posar una mica de pols màgica a la mà per crear la màgia del conte i després vam fer un dibuix. Ens ha agradat moltíssim!
Moltes gràcies Maria i Marc, ha estat una estona molt especial i bonica.

El dimecres 27 de novembre va venir a la classe dels Bastoners la Sílvia, la mare de l’Emma. Les dos juntes ens van explicar el conte “Els tres porquets” amb uns titelles molt entranyables.

Moltes gràcies per aquesta estona tan bonica amb nosaltres i pel treball fet a casa amb la teva filla!

El divendres 11 d’octubre ens va venir a visitar la mare de la Tiziana, la Carla. Va venir a una sessió de plàstica que havíem de pintar amb aquarel·les i havíem de fer servir el punxó. Teníem molta feina i ens va ajudar moltíssim.

La Tiziana va estar molt contenta per poder compartir aquesta estoneta amb la seva mare.

Molts gràcies i una forta abraçada de part de les farnaques!

 

CURS 2018-2019!

El dilluns 27 de maig va venir la mare de la Daniela a pentinar-nos! Com a tota perruqueria, vam haver d’esperar acompanyats de lectura. Ens va deixar guapíssims i guapíssimes!

Moltes gràcies Daniela per compartir una estona tan agradable i divertida!

El dimecres 27 de maig ens va visitar la Mònica, la mare del Jorge que treballa al Museu d’Història de Cambrils.

Ens va explicar moltes coses dels pirates que venien a les costes de Cambrils. Vam conèixer els pirates més famosos; què feien els pirates amb la gent del poble que raptaven; els vaixells amb què navegaven, etc.

També ens va explicar aventures de la Torre del Port que va servir durant molts anys com a torre de vigilància per protegir el poble dels temuts pirates.

Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre moltes coses amb tu, Mònica! Gràcies.

El passat divendres 17 de maig va venir a la classe dels Nanos la Marta, la mare de l’Àlex.

Amb ella vam aprendre, vam gaudir i vam fer plastilina casolana. Quina experiència més bonica!! Vam barrejar farina, aigua oli i sal per fer la massa. Després d’experimentar amb la textura de tots aquests ingredients, hi vam posar el colorant. Ja teníem la nostra plastilina!!!

Moltes gràcies Marta per venir a l’escola i fer aquesta activitat.

El passat dijous 9 de maig la classe dels Bastoners vam rebre una gran sorpresa! Ens va venir a visitar la Sílvia, la mare del Roger.

Va venir carregada d’històries. Ens va explicar el conte de “La rateta que escombrava l’escaleta” i ens va ensenyar un divertidíssim dinosaures que feia sons!!

Després ens vam convertir tos i totes en ratetes per un moment i vam aprendre a fer el llacet que portava a la cua. Va ser molt divertit!

Moltes gràcies Sílvia per compartir una estona amb nosaltres.

La mare del Victor, la Sandra, ha vingut a visitar a les Farnaques!!!!

Ens ha portat un gran llibre que parla dels dinosaures i ens ha mostrat dinosaures de joguina per tal que els identifiquem segons el seu cos. Desprès hem pintat dinosaures i hem vist una projecció de dinosaures i de fòssils.

Ens ho hem passat molt bé!! Gràcies Sandra per compartir una estoneta amb les Farnaques!!

El passat divendres 10 de maig, va venir a la classe dels Nanos la mare del Jon i el seu germanet.

L’Anna ens va ensenyar els noms dels animals de granja en anglès amb un conte molt bonic. Després, tots junts, vam pintar l’animal de granja que més ens agrada.

Va ser molt divertit quan el seu germà petit volia dibuixar i jugar amb nosaltres.

Moltes gràcies Anna per compartir aquesta estona tan especial amb nosaltres.

El dilluns dia 29 d’abril van venir de vista a la classe dels Gegants el pare i la mare de la Leyre. Amb ells van venir les seves mascotes, uns peixets de colors i la Taca, una gosseta adorable i amb molta paciència que ens va deixar a tots encantats.

Vam conèixer com es cuiden i quines necessitats tenen els gossos i els peixos, què mengen, com són… i finalment vam poder jugar amb la Taca al pati. Va ser molt interessant i divertit.

 Moltíssimes gràcies Alba i Víctor per la visita i fins una altra!!

El dilluns 6 de maig ha vingut a la nostra classe dels gegants de P3A la mare de la Júlia, la Meri, que ha passat una estona molt agradable a la nostra classe.Ens ha acompanyat durant les activitats de la tarda i ha jugat amb nosaltres durant l’estoneta dels racons de joc.

Moltes gràcies Meri per venir a la nostra classe, ha estat un plaer compartir la tarda amb tu!

El dimarts 7 de maig van venir a la classe dels Diables els pares de la Kiona, la Maite i el David.

Ens van llegir un conte inventat per ells. Ens va agradar molt!!! Després van fer un plat volador amb un divertit extraterrestre.

Moltes gràcies Maite i David per compartir una estoneta amb els Diables!!

El passat 3 de maig van venir a la classe dels Nanos els pares de l’Òscar.

La Liz i el Nacho ens van portar un meravellós i sorprenent experiment. Dins de grans ous de gel s’hi amagava petits dinosaures. Amb l’escalfor de les nostres mans i amb l’ajuda del sucre vam anar esquerdant l’ou. Finalment i amb molta il·lusió vam trencar els ous ben fort al terra del pati. Els petits dinosaures ja eren nostres!!!!!!

Moltes gràcies per aquesta estona tan divertida Liz i Nacho!

El divendres 5 d’abril va venir a visitar-nos a la classe dels Nanos la mare de la Paula. L’Alba ens va portar una caixa especial de la Paula on vam descobrir tot allò que li agradava i que sabia fer.

A més, l’Alba ens va llegir el conte “Sords profunds, però hi sentim i parlem”. Gràcies al conte vam poder conèixer més com és el dia a dia de la Paula.

Moltes gràcies Alba per compartir aquesta estona amb nosaltres!


El dilluns 26 de març van venir a la classe dels diables la mama de l’Evelyn i el seu ajudant i ens van ensenyar a fer plastilina casera.

Va ser molt i molt divertit!

Moltes gràcies Dafne i per fer-nos passar una tarda diferent!

El dimarts 27 de Febrer van venir a la classe dels diables, la mama de l’Ian i la mama de la Kiona.

Ens van llegir un conte: “El ogro que siempre estaba muy enfadado“. Ens va agradar molt. Després van fer “una monstruosa postal”. Mireu-la!

Moltes gràcies mamis per dedicar-nos una estoneta del vostre temps!!

El dimarts 27 de març va venir a la classes dels diables la mama de la Daniela. Ens va explicar la història d’una gran artista: Frida Kalho.

Després vam fer l’autoretrat de la Frida Kalho amb “grona” i tot!

Mireu, mireu!

Moltes gràcies Toñi, per compartir una estoneta amb els diables!

El passat divendres 29 de març, ens va visitar la mare del Rowan  a la classe dels Nanos.

Vam descobrir i experimentar la pasta blanca. Quina textura més freda i tova té!!! En acabar vam fer un regal per les nostres famílies; la nostra maneta marcada a la pasta blanca.

Gràcies Irene per aquesta estona tan divertida i educativa i, pel gran regal a tots els nens i nenes de la classe!!!

Dilluns 18 de març ens va venir a veure el pare de la Paula. Venia amb ganes d’explicar contes i de fer una manualitat.

Ens va explicar La Llegenda de Sant Jordi i tot seguit ens va donar tot el necessari per fer un drac ben eixerit amb pinces d’estendre roba.

Tots s’ho van passar molt bé. Van escoltar amb molta atenció, van fer uns dibuixos de dracs i roses molt boniques i finalment van acabar els petits dracs.

Com que quedava una estoneta ens va explicar un conte de l’Hervé Tullet, on els alumnes van poder interactuar amb el propi conte.

Gràcies Xavi per compartir amb nosaltres una estoneta divertida.

Aquest dilluns dia 18 de març ens han visitat a l’escola els pares del Jan i la mare de l’Alejandro. Amb ells hem descobert el conte del Monstre de Colors i hem parlat d’emocions i sentiments.
Agraïm a la Carmen i la Belén tot l’esforç que han fet per fer aquesta activitat. El material que heu confeccionat és fantàstic i ha sigut molt motivador.

Moltíssimes gràcies!!

El passat divendres 22 de febrer ens va visitar la Maria, la mare del Victor.

I amb quina sorpresa va venir!!! Vam fer globoflèxia!! Els globus es van convertir en espases, girafes i flors.

Ens va agradar molt, tot i que vam riure i espantar-nos una mica quan algun globus es petava!

Gràcies Maria per aquesta experiència.

La Sandra la mare de la Raquel, va venir una tarda a passar una estona amb nosaltres a la classe.

Vam jugar i gaudir molt tots junts!
Gràcies Sandra per la teva visita.

El passat divendres 22 de març, ens va visitar a la classe dels Nanos la mare del Leo; l’Erika. Amb ella vam fer dos activitats.

Vam crear un clauer amb peces de trencaclosques reciclat per les nostres famílies. I després, l’Erika ens va regalar un joc matemàtic per cadascun de nosaltres.

Vam aprendre i gaudir molt tots junts. Moltes gràcies Erika!!!!

El passat divendres 15 de març ens va visitar a la classe dels Nanos l’Anna, la mare de la Luz.

Ens va explicar el conte de La Ventafocs i amb la màgia de la fada del conte ens vam convertir tots en prínceps i princeses!

Mireu quines corones més brillants hem fet!
Gràcies Anna per passar una tarda amb nosaltres.

El divendres 15 de febrer van venir a la classe dels Nanos els pares del Iago. Amb ells vam fer un circuit i jocs, al gimnàs de l’escola, molt divertits! Vam còrrer, saltar, jugar al joc de les estàtues, passar per un túnel…tota la tarda!

Que cansats però que divertit va ser!!!

Moltes gràcies Jordi i Maria per aquesta tarda tant esportiva.

El divendres 15 de febrer va venir el pare de la Nerea i el Kilian  a explicar-nos el seu ofici com a Policia Municipal.
Ens va explicar que els policies van uniformats perquè tothom els pugui reconèixer pel carrer.
Va fer saber als alumnes que la principal tasca que fan és estar al servei de la gent, ajudant-la i protegint-la, patrullant pels carrers amb tots els mitjans de transport de què disposen, i ens va ensenyar el número de telèfon que podem trucar en cas d’emergència o estar en perill, el 092.

Ens va visitar amb la moto de policia i vam poder pujar-hi i observar atentament la importància d’anar ben protegits: el casc, els guants, la llanterna, la llanterna de llum fluorescent, etc.
Tant els Bastoners com els Timbalers van gaudir molt de la visita i de tot el que ens va explicar i ensenyar. Gràcies!!

El dilluns 4 de febrer vam tenir una visita molt especial, la mare de la Khloe amb la seva germaneta petita, l’Èlia.

La Khloe va estar molt contenta de presentar-nos l’Èlia i ens va explicar moltes coses sobre els germanets petits. L’ Èlia va estar molt a gust a la nostra classe i tots els Gegants vam gaudir molt de la seva companyia.

Moltes gràcies per la visita, noies!!

El dia 1 de febrer van venir a la classe dels diables la Patrícia i la Laurence, mares de la Laia i de l’Émilie.
Ens van explicar un conte sobre la diversitat familiar. No totes les famílies són iguals. Cada família és diferent, única i especial.
Després vam fer un dibuix i una polsera que simbolitza la família (tots els membres estan units per un fil invisible).
Moltes gràcies Laurence i Patrícia!

El divendres 1 de febrer a la tarda, van venir a la classe dels Nanos la Marta i l’Alfredo, els pares del Ferran.

Ens van explicar el conte del “Peix Irisat” i, ens van regalar un peix a tots. Quines escates més brillants i colorides!!!

Moltes gràcies per la visita i el meravellós conte que ens vau explicar Marta i Alfredo!

Aquesta setmana ens ha visitat el Xavi, el pare del Nil. Per una estona ens vam convertir en petits pagesos i vam plantar llavors de tomàquets. El Xavi ens va explicar molt bé tot el que havíem de fer i nosaltres vam gaudir molt tocant la terra i regant.

Ha sigut una activitat diferent i molt divertida!! Moltes gràcies, Xavi!!

El passat divendres 18 de gener, van venir a la classe dels Nanos la Montse i l’Enric, els pares del Carles.

Amb ells vam aprendre que no només existeix el llenguatge oral, sinó que n’hi ha d’altres. I, jugant hem après com amb les mans també podem parlar. Que divertit va ser aprendre a dir animals amb les mans!!!

Gràcies Montse i Enric per passar aquesta estona junts a la classe i per ensenyar-nos el meravellós llenguatge de signes.

Aquest dilluns ha vingut a la classe dels Gegants, la Emma, mare de l’Iker.

Ens ha explicat el conte tradicional  “Les set Cabretes i el LLop” i hem mirat un llibre ple de dinosaures. Ens ho hem passat molt bé i la Emma ens ha fet un regal, un punt de llibre en forma de cabreta.
Moltes gràcies Emma!!

 

El 20 de desembre va venir a la classe dels Diables l’Eva, la mama de l’Eloi, a les estones en família.

Ens va llegir un conte ‘El tió de Nadal’ i vam fer una manualitat. A més a més, l’Eloi i l’Eva ens van regalar un tionet fet per ells.

Moltes gràcies Eva!!

Aquesta setmana a la classe dels Gegants ens ha visitat la Maite, la mare de l’Enzo que ens ha portat una mascota molt especial, el Fugaz.

El Fugaz és un conill porquí molt dòcil que hem pogut acariciar.

Moltes gràcies Maite, ens ho hem passat molt bé!!

El dijous 4 de desembre va venir a la classe dels Diables la mama de la Kiona, la Maite.

Ens van explicar moltes coses de  la seva mascota: una tortuga de terra. Després en va ensenyar a fer una tortuga de cartolina.

Mireu, mireu… quin munt de tortuguetes!!

Moltes gràcies  Maite !!

El divendres 23 de novembre van venir a la classe dels Diables de P5A, la Patrícia la mama de la Laia i la Svetlana la mama de l’Alexia.
Ens van explicar el conte: La abeja Bermeja. Un preciós conte il·lustrat per la Patricia que ens explica el procés de la mel.
Després ens van ensenyar a fer una abella i una flor amb manualitats.
Ens ho hem passat d’allò més bé!!
Moltes gràcies, Svetlana i Patricia!!!!!

CURS 2017-2018!

➡ Aquest divendres hem tingut la visita de la Júlia, la mama del Genís, que ens ha explicat l’ofici d’infermera. A més d’explicar-nos coses molt interessants sobre el nostre cor, els virus, la febre… també ens ha deixat fer d’infermers i infermeres i hem tingut l’oportunitat d’escoltar el nostre cor amb el fonendoscopi, fer embenatges i veure com funcionen les xeringues. Hem après moltes coses i ens ho hem passat d’allò més bé.

Moltes gràcies Júlia!!!

➡ El dimarts 5 de juny van venir a la clase dels Bastoners els pares i els germanets de l’Abril.
La Jessica amb l’ajuda de l’Abril ens va explicar un conte.
Ens va agradar molt!
Moltes gràcies Jessica, Juan Ramón, Aleix i Anne per la vostra visita!

 ➡ Aquest divendres hem tingut la visita de l’Alícia, la mare del Nabil de P5B. Ens ha explicat la seva feina. Es dedica a fer enquestes als turistes per saber què pensen de la nostra ciutat. Després introdueix els resultats a l’ordinador i ho analitzen. Una feina molt interessant. Moltes gràcies, Alícia!!

➡ El dilluns a la tarda ens va visitar la Grettys, mare de la Carolina Reyes.
Aprofitant que estem treballant el projecte del Pollet dintre de l’àrea de descoberta de l’entorn, ens va explicar un cote d’un pollet molt entremaliat.

Vam passar una bona estona escoltant aquesta història.
Moltes gràcies Grettys per la teva visita!

➡ El dilluns 7 de maig ens va visitar la mama del Pol, la Marta. Va venir a passar el matí amb els Gegants i ens va porta un llibre molt divertit d’endevinalles visuals “Què és això?” .
Tots i totes vam fer volar la imaginació i endevinar que hi havia amagat darrera cada imatge.

Marta moltes gràcies per la teva visita!

➡ Seguint amb el treball dels oficis ens ha visitat avui l’Albert, pare del Dídac i la Iria. És infermer i conductor d’ambulàncies i ens ha explicat moltes coses sobre com ajudar les persones que estan malaltes o que han tingut un accident.

També hem vist l’ambulància i hem pogut pujar-hi. Ha estat molt emocionant. Moltes gràcies, Albert!

➡ Aquest dilluns hem tingut una visita molt especial, la mare de la Noa!! Ens ha ensenyat l’ofici de perruquera i ens ho hem passat d’allò més bé.

Després ens ha pentinat a tots i totes i ens ha deixat guapíssims. Moltes gràcies Raquel!!

➡  El dilluns 7 de maig  ens va visitar a la classe dels Nanos l’Arantxa  i el Denís, la mare i el germà de l’Aleix Mendoza.

L’Arantxa amb l’ajuda de l’Aleix ens van explicar el conte del Peix Irisat amb uns titelles molt bonics! Vam gaudir molt d’aquesta història, que ens va ensenyar a compartir i conèixer els bons actes de la generositat.

Després vam fer un titella amb el Peix Irisat i l’Arantxa ens va regalar una escata daurada com a record d’aquesta bona estona que vam passar junts.

Moltes gràcies Arantxa  i Denís per venir a la classe dels Nanos!

➡ El divendres 16 de març va venir a la classe dels Bastoners la mama de l’Alexia.

La Suetlana ens va explicar una bonica tradició de Moldàvia. Després vam fer una postal per donar la benvinguda a la Primavera!
Moltes gràcies per aquesta bona estona Suetlana!

➡ Avui ens ha visitat un banquer molt especial, el Joan, pare de la Daniela de P5B!

En Joan ens ha explicat quina és la feina dels banquers, on treballen, què utilitzen… Ens ha portat targetes de pagament i llibretes bancàries i ara ja sabem com fer-les servir .

Moltes gràcies Joan, ho has fet súper bé!!

➡ El divendres 9 de març va venir a la classe dels Bastoners la mama de la Kiona.

La Maite ens va explicar el conte “La meva mascota…Toto” i ens va ensenyar a fer una visera.

Moltes gràcies Maite!

 ➡ A P5 ens visita un bomber molt especial, el pare de la Daina!

Els nens i nenes de les Farnaques i els Diables hem tingut una visita molt especial, un bomber!!

El pare de la Daina ens ha explicat tots els secrets que cal conèixer per ser un bon bomber i ens ha donat molts consells per saber com actuar si ens trobem amb foc. També ens ha ensenyat molt de material que els bombers necessiten en cas d’incendi.

Tot el nostre agraïment al Quico per la seva implicació. Ho has fet molt bé, gràcies!!!

 ➡  La setmana passada a la classe dels Gegants i els Nanos ens va visitar la mare del Kilian i la Nerea!
Ens va explicar el conte: “L’erugueta goluda” d’Eric Carle, vam elaborar una titella i ens va pintar la cara. Ens ho vam passar molt bé!

Moltes gràcies Raquel per compartir aquesta estona amb tots nosaltres!

Els Gegants!

Els Nanos!

➡ El divendres 16 de febrer va venir a la classe dels Bastoners la mama de la Laia! Ens va explicar el conte: “De què fa gust la lluna” de Michel Cresniec. On els animals ens mostren com les coses compartides sempre fan millor gust. Ens ho vam passar molt bé escoltant-la i pintant “la nostra lluna”.

Moltes gràcies Patrícia per compartir aquesta estona amb nosaltres!

➡ La tarda de Carnaval els nens i nenes d’infantil ens vam divertir molt! Vam convidar a les famílies a participar als tallers de carnaval: maquillatge, pintar ungles i confecció de complements!
L’experiència va ser fantàstica ! Des de l’equip d’Educació Infantil us agraïm la vostra implicació i col·laboració, GRÀCIES famílies!

Els Gegants i Nanos de P3!

Els Bastoners i Timbalers de P4!

Els Diables i la Farnaca de P5!

➡ El passat dijous 18 de gener a les classes de 2n vam fer una gran activitat amb les nostres famílies. ” Cinema en família”.

Tots els pares, mares, àvis, àvies, germanes, germans… les famílies dels nens de 2nA i 2nB varen estar convidades a una projecció audiovisual a l’aula de l’escola.

Aquesta va ser la gran sorpresa que feia dies preparaven els alumnes de 2n a la classe amb els seus mestres.

La pel·lícula titulada “Navidad en la granja 2” va tenir un èxit aclaparador. Sabeu  per què?

Perquè tots els actors, guionistes, estilistes, directors… van ser els  propis nens, nenes, famílies i els mestres Rodri i Marina de 2nA i 2nB.
en breu podreu veure el vídeo al bloc!!
Enhorabona artistes!! 😆

 ➡ El dimecres 13 de desembre va venir a la classe dels Timbalers la mama del Manel.
Ens va explicar el conte: El Peix Irisat de Marcus Pfister. Un conte preciós que ens ensenya la importància de saber compartir. Moltes gràcies Eli per compartir aquesta estona amb nosaltres!

 ➡ El dimarts 5 de desembre va venir a la classe dels Timbalers la mama de l’Émilie. Ens va explicar una tradició nadalenca de Bèlgica.
I per acabar ens va convidar a esmorzar mandarines, xocolata i galetes típiques del Nadal de Bèlgica. Moltes gràcies Laurence!

➡ El dilluns 4 de desembre a la classe dels Nanos ens va visitar la mare de la Daniela.
La Mª Jesús està embarassada i ens va explicar moltes coses sobre els nadons i l’arribada del germanet petit.
Moltes gràcies Mª Jesús per aquesta estona!

Ens alegrem de poder compartir aquests bonics moments amb les famílies i us convidem a la resta que us animeu i vingueu a passar  amb nosaltres una bonica estona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *