II EDICIÓ DELS JOCS ESPORTIUS CAMBRILS 2018!

El passat divendres 8 de juny de 2018 es va realitzar la II edició dels JOCS ESPORTIUS CAMBRILS 2018.
Com a la primera edició, l’alumnat de cinquè de primària de totes les escoles públiques de Cambrils (Escola La Bòbila, Escola Cambrils, Escola Guillem Fortuny, Escola Joan Ardèvol, Escola Mas Clariana i Escola Marinada), més de 330 alumnes, van participar i gaudir de l’activitat física i d’aquesta trobada única en tot el municipi.
La jornada va consistir en la realització de diferents modalitats atlètiques: cursa de velocitat (60 metres), tanques, llançament de pilota, salt de longitud, resistència i, per últim, relleus.
A la trobada va assistir-hi la mascota “Tarracus” dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2018 i vam comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils (àrea d’esport) que al final de les olimpíades, va obsequiar a cada alumne amb una samarreta tècnica que porta el logo dels Jocs esportius (disseny de l’alumne de l’escola La Bòbila, el Lluc Falceto de sisè) i a la part posterior el nom de les escoles participants i dels patrocinadors.

Tot els nens i nenes van gaudir d’una jornada esportiva fantàstica!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *