Categoria D

Alumnat  de NEE  d’Educació Primària

I Jocs Florals Escolars de Catalunya: Lliurament dels treballs de la Primera Fase dels centres del Servei Educatiu del Vallès Occidental I (localitats de Sabadell i Sant Quirze del Vallès).

Per trametre el treballompliu el camp de comentaris de la part inferior d’aquesta pàgina indicant el pseudònim i enganxeu  el text amb el que participeu.

Cada centre només pot presentar una composició per cada categoria. L’extensió i format del text els podeu llegir a les Bases de la convocatòria.

Recordeu:

1.- Per garantir l’anonimat dels treballs: no s’han d’omplir els camps del  nom, correu ni el lloc web.

Només s’ha d’omplir el camp comentari identificant el treball amb el  pseudònim i a continuació el text de la composició literària.

Si teniu alguna dificultat contacteu amb el vostre centre de recursos (crp-sabadell@xtec.cat).

Una resposta a Categoria D

 1. a8904081 diu:

  CARNAVALCITAT”

  Hi havia una vegada dos nois que es deien Joan i Marta i anaven a la classe de 6èB. El dijous 27 de febrer era el dia de Dijous Gras. Va venir el Carnestoltes i va fer un discurs molt divertit. Vam cantar i ballar. El dia següent es va fer la festa de Carnaval i el Gregui, el conserge, va cremar el Carnestoltes. El Joan va pensar: “Quan es crema el Carnestoltes, on va?”.
  Al dia següent a la tarda van anar a la sala del conserge i van trobar un paper que deia: “Contrasenya del Carnaval: 1934”. Llavors els dos amics van baixar per les escales i van descobrir una porta amb una careta de Carnaval. Quan van obrir la porta van descobrir un país molt divertit amb pallassos disfressats i molts colors molt bonics i alegres. Quan anaven cap al castell del rei Carnestoltes va dir:
  – Vosaltres no sou d’aquest país!
  El Joan va dir:
  – És veritat majestat, som de la Terra, i hem vingut per veure’t.
  El rei va quedar tant content que els va perdonar i els va donar regals i disfresses. Més tard, se’n van anar d’aquell país tant divertit cap a casa. I vet aquí un gos i vet aquí un gat, aquest conte s’ha acabat.

  Pseudònim: Pac Man

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà