Categoria A

Cicle Inicial: Alumnes de Primer i Segon curs d’Educació Primària

I Jocs Florals Escolars de Catalunya: Lliurament dels treballs de la Primera Fase dels centres del Servei Educatiu del Vallès Occidental I (localitats de Sabadell i Sant Quirze del Vallès).

Per trametre el treball, ompliu el camp de comentaris de la part inferior d’aquesta pàgina indicant el pseudònim i enganxeu  el text amb el que participeu.

Cada centre només pot presentar una composició per cada categoria.  L’extensió i format del text els podeu llegir a les Bases de la convocatòria.

Recordeu:

1.- Per garantir l’anonimat dels treballs: no s’han d’omplir els camps del  nom, correu ni el lloc web.

Només s’ha d’omplir el camp comentari identificant el treball amb el  pseudònim i a continuació el text de la composició literària.

Si teniu alguna dificultat contacteu amb el vostre centre de recursos  (crp-sabadell@xtec.cat).

Una resposta a Categoria A

 1. a8904081 diu:

  El somni d’en Joan

  Hi havia una vegada un nen que es deia Joan. Tenia molta imaginació. Dibuixava coses molt estrambòtiques i els nens es reien d’ell. Sempre el feien plorar.
  Un dia se’n va anar a dormir i va somiar que estava en una platja preciosa. Hi havia rellotges penjats en arbres. Alguns tapaven les roques. Hi havia moltíssimes coses.
  Va començar a caminar per la platja i es va trobar amb un senyor amb bigoti que anava vestit d’una forma molt estranya i portava un bastó molt curiós a la mà. El senyor del bigoti li va preguntar a en Joan si li agradava tot allò que veia. En Joan va dir que sí, però que tot allò no existia a la vida real. El senyor del bigoti li va dir que no, però que al seus somnis sí i això li encantava. En Joan li va explicar que ell feia dibuixos especials i que els nens se’n reien d’ell. El senyor del bigoti li va dir que no en fes cas.
  En aquell moment va sentir la veu de la seva mare que deia:
  -Joan aixeca’t, que fem tard al col•legi.
  Quan en Joan va arribar a l’escola la mestra els va dir que treballarien Dalí. Quan la mestra va posar a la pissarra digital una foto de Dalí en Joan el va reconèixer i mai més va tornar a plorar per un dibuix.

  Pseudònim: Joanito

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà