Teatre: Una altre Fedra, si us plau

Els nois i noies del Projecte de teatre de 3r d’ ESO ja fa setmanes que escalfen motors per a la representació d’Una altra Fedra, si us plau de Salvador Espriu. L’estrena tindrà lloc a la sala d’actes del Sant Andreu la segona quinzena de juny.

Després de fer-los perdre la vergonya jugant, fent mímica, improvisant i treballant la dicció, els nostres alumnes, de la mà de la nostra directora Iskra Bocanegra, han aconseguit deixar de costat les seves pors per enfrontar-se al públic.

Sembla fàcil, veritat? Doncs no ho ha estat ja que la nostra petita companyia ha pogut constatar en primera persona que el teatre és una activitat que va més enllà de brillar sobre els escenaris. El teatre comporta una gran disciplina i molt de compromís però tot i això els nostres nois i noies han acceptat el desafiament d’Espriu amb molta valentia. Ara només falta que tots vosaltres els vulgueu acompanyar!!

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.