ESTACIÓ METEOROLÒGICA DAVIS

S’ha posat en marxa recentment l’estació meteorològica DAVIS VANTAGE PRO2 que s’ha instal·lat al terrat del nostre edifici. Aquesta estació proporciona dades de temperatura, radiació solar, humitat, pressió, pluja i vent en temps real i les dades s’envien a un servidor que les fa accessibles a qualsevol usuari. Aquesta estació va ser adquirida gràcies a un ajut de l’Agenda21 escolar de l’ajuntament de Barcelona. Les característiques de l’estació la podeu veure en la següent imatge:   Aquesta estació forma part d’una xarxa d’estacions que transmeten les dades que recullen a un servidor WEATHERLINK que les fa accessibles a la xarxa internet.

     

 

Resum de les dades des de Weatherlink

WEATHERCLOUD

http://app.weathercloud.net/d1518637467

Dades Actuals

Vent

Evolució gràfica de les dades mensuals

     


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.