Segon

SCOTTIE GO

Els nens i nenes de 2n estem treballant amb grups cooperatius la programació informàtica amb un joc que es diu Scottie Go. A través d’un material manipulatiu seguim avançant en la línia d’escola de Robòtica i Programació.

AUTORETRAT

Aquest trimestre hem treballat l’autoretrat a plàstica.

Per començar, cada un, vam agafar un mirall per poder dibuixar-nos millor. Quan ja ens havíem dibuixat ens vam pintar amb ceres. Després vam pintar, amb pintura, un marc escollit per nosaltres. Quan tot va estar acabat i sec, ho vam muntar.

Aquí us deixem unes imatges de com ens han quedat els autoretrats emmarcats.

Sereu capaços d’endevinar qui som cada un?

KANDINSKY

Al llarg d’aquest trimestre hem treballat a Kandinsky. Hem après la seva biografia i ens hem convertit en ell, durant alguns dies. Per començar vam reproduir un quadre molt important d’ell. Per fer-ho vam fer servir aquarel·les i pintures. Al acabar aquest quadre, vam posar-nos en la seva pell i vam inventar-nos un, fent servir el collage com a tècnica principal. Ens ha agradat molt!!!!

SORTIDA AL MERCAT DE FONDO

El dimecres 15 de febrer, vam anar a visitar el mercat de Fondo. Allà vam realitzar una petita feina en grups. Vam descobrir moltes coses noves. Quan vam acabar la feina, ens vam anar a esmorzar a un parc.  També vam jugar. Va ser una sortida on vam gaudir molt.

Aquí us deixem un petit vídeo!!

EL NOSTRE COS

Al llarg del primer trimestre, a coneixement del medi natural, hem estudiat el tema «El nostre cos».

Hem gaudit molt buscant informació sobre les parts del cos, els músculs, les articulacions…. També hem treballat en parelles i en grup visualitzant diferents vídeos dels aparells del nostre cos. Per acabar hem realitzat uns murals en grup.

Hem après molt i ens ha agradat molt treballar d’una manera més lúdica i entretinguda.

Aquí us deixem un vídeo amb algunes fotografies.

 

ACTUACIONS A L’ESCOLA

Aquí teniu les actuacions del concert que es va fer a l’escola:

COSMOCAIXA

Dijous 17 de novembre, els nens i nens de segon, vam anar d’excursió al Cosmocaixa (Museu de la Ciència).

Allà vam realitzar dos tallers: «Caixò de sons» i «creactivity.

Al caixò de sons vam escoltar el cor dels companys, també vam fer música amb instruments de materials reciclats i per acabar vam dibuixar les ones sonores.

Després vam anar al Creactivity. Allà vam crear pel·lícules, objectes voladors, cotxes amb electricitat, circuits de bales i ombres xineses.

Per acabar vam fer una volta molt interessant pel museu. On vam veure i tocar moltes coses. Ens va agradar i vam aprendre molt en aquesta sortida.

Aquí us deixem unes fotos!!!

https://youtu.be/vTmzgKxxD-g

 

 

RACONS 1

Ja hem començat la primera ronda de racons. Com a novetat, aquest curs valorem, cada dia, el racó que fem.

Estem treballant racons de l’àrea de matemàtiques, on treballem la descomposició de números i els sudokus. De català amb activitats autocorrectives i frases divertides. També fem puzles i una activitat de plàstica on desenvolupem la imaginació i reforcem algunes tècniques ja treballades. Aquesta manera de treballar ens agrada molt.

Aquí us deixem un petit recull de fotografies. Esperem que us agradi!!!!

Construïm

Els nens i nenes de segon hem començat el curs amb una activitat molt divertida a l’àrea de plàstica.

En petits grups hem construït diferents parcs d’atraccions amb només

cartolines de colors.

Hem passat unes bones estones, imaginant i planificant el nostre parc d’atraccions. Al final els hem posat un nom a cada un d’ells.

Aquí us deixem unes imatges perquè veieu com ens han quedat i l’evolució de la construcció.

Esperem que us agradi!!!!

 

BENVINGUTS AL CURS DE SEGON

Comencem aquest nou curs de 2n d’Educació Primària amb molta energia, ganes i il·lusions! Després de tants mesos sense venir a l’escola estem tots, mestres, alumnes i pares, molt il·lusionats, són moltes les noves experiències que ens esperen i que al llarg del curs ens ajudaran a créixer i a conèixer millor el món que ens envolta.

Esperem poder gaudir molt tots d’aquesta nova aventura!