Segon (curs 22-23)

COLÒNIES A  “LES TALLADES”

El passat 2 i 3 de maig, els nens

Vam sortir de l’escola amb molta energia i il·lusió. El camí amb l’autocar va ser una mica llarg, però en arribar allà, tot va canviar.

Ens va agradar molt la casa i els seus voltants, tan grans i envoltats de natura.  Amb un monitor i l’ajuda dels nostres mestres, vam realitzar el bosc vertical, tir amb arc, joc de nit, cabanes i per acabar una gimcana molt divertida. També vam dormir tots en una gran habitació plena de lliteres.

Ha estat una gran experiència on hem gaudit de compartir activitats amb els nostres companys i de l’aire lliure.

Ens ho hem passat   GENIALLLL!!!!

TALLER EDUCACIÓ VIÀRIA

El passat 14 d’abril, els nens i nenes de segon, vam realitzar un taller a l’escola, d’educació viària, impartit per la Guàrdia Urbana de Badalona.

Va venir el Miguel, guàrdia Urbà i ens va fer una explicació de com actuar al carrer davant diferents situacions en que ens podem trobar.

Vam aprendre moltes coses i ens ho vam passar molt bé!!!

Aquí us deixem un petit vídeo.

 

SCOTTIE GO

Els nens i nenes de 2n estem treballant amb grups cooperatius la programació informàtica amb un joc que es diu Scottie Go. A través d’un material manipulatiu seguim avançant en la línia d’escola de Robòtica i Programació.

AUTORETRAT

Aquest trimestre hem treballat l’autoretrat a plàstica.

Per començar, cada un, vam agafar un mirall per poder dibuixar-nos millor. Quan ja ens havíem dibuixat ens vam pintar amb ceres. Després vam pintar, amb pintura, un marc escollit per nosaltres. Quan tot va estar acabat i sec, ho vam muntar.

Aquí us deixem unes imatges de com ens han quedat els autoretrats emmarcats.

Sereu capaços d’endevinar qui som cada un?

KANDINSKY

Al llarg d’aquest trimestre hem treballat a Kandinsky. Hem après la seva biografia i ens hem convertit en ell, durant alguns dies. Per començar vam reproduir un quadre molt important d’ell. Per fer-ho vam fer servir aquarel·les i pintures. Al acabar aquest quadre, vam posar-nos en la seva pell i vam inventar-nos un, fent servir el collage com a tècnica principal. Ens ha agradat molt!!!!

SORTIDA AL MERCAT DE FONDO

El dimecres 15 de febrer, vam anar a visitar el mercat de Fondo. Allà vam realitzar una petita feina en grups. Vam descobrir moltes coses noves. Quan vam acabar la feina, ens vam anar a esmorzar a un parc.  També vam jugar. Va ser una sortida on vam gaudir molt.

Aquí us deixem un petit vídeo!!

EL NOSTRE COS

Al llarg del primer trimestre, a coneixement del medi natural, hem estudiat el tema «El nostre cos».

Hem gaudit molt buscant informació sobre les parts del cos, els músculs, les articulacions…. També hem treballat en parelles i en grup visualitzant diferents vídeos dels aparells del nostre cos. Per acabar hem realitzat uns murals en grup.

Hem après molt i ens ha agradat molt treballar d’una manera més lúdica i entretinguda.

Aquí us deixem un vídeo amb algunes fotografies.

 

ACTUACIONS A L’ESCOLA

Aquí teniu les actuacions del concert que es va fer a l’escola:

COSMOCAIXA

Dijous 17 de novembre, els nens i nens de segon, vam anar d’excursió al Cosmocaixa (Museu de la Ciència).

Allà vam realitzar dos tallers: «Caixò de sons» i «creactivity.

Al caixò de sons vam escoltar el cor dels companys, també vam fer música amb instruments de materials reciclats i per acabar vam dibuixar les ones sonores.

Després vam anar al Creactivity. Allà vam crear pel·lícules, objectes voladors, cotxes amb electricitat, circuits de bales i ombres xineses.

Per acabar vam fer una volta molt interessant pel museu. On vam veure i tocar moltes coses. Ens va agradar i vam aprendre molt en aquesta sortida.

Aquí us deixem unes fotos!!!

https://youtu.be/vTmzgKxxD-g

 

 

RACONS 1

Ja hem començat la primera ronda de racons. Com a novetat, aquest curs valorem, cada dia, el racó que fem.

Estem treballant racons de l’àrea de matemàtiques, on treballem la descomposició de números i els sudokus. De català amb activitats autocorrectives i frases divertides. També fem puzles i una activitat de plàstica on desenvolupem la imaginació i reforcem algunes tècniques ja treballades. Aquesta manera de treballar ens agrada molt.

Aquí us deixem un petit recull de fotografies. Esperem que us agradi!!!!

Construïm

Els nens i nenes de segon hem començat el curs amb una activitat molt divertida a l’àrea de plàstica.

En petits grups hem construït diferents parcs d’atraccions amb només

cartolines de colors.

Hem passat unes bones estones, imaginant i planificant el nostre parc d’atraccions. Al final els hem posat un nom a cada un d’ells.

Aquí us deixem unes imatges perquè veieu com ens han quedat i l’evolució de la construcció.

Esperem que us agradi!!!!

 

BENVINGUTS AL CURS DE SEGON

Comencem aquest nou curs de 2n d’Educació Primària amb molta energia, ganes i il·lusions! Després de tants mesos sense venir a l’escola estem tots, mestres, alumnes i pares, molt il·lusionats, són moltes les noves experiències que ens esperen i que al llarg del curs ens ajudaran a créixer i a conèixer millor el món que ens envolta.

Esperem poder gaudir molt tots d’aquesta nova aventura!