Balears contra el TIL. En defensa del català.

Diversos sindicats  de les illes han presentat un recurs  demanant la suspensió cautelar del calendari d’aplicació del decret de Tractament Integrat de llengües  ( TIL) que implica a la pràctica una supressió de la immersió en català i que ha estat àmpliament rebutjat per nombrosos professors ( fins i tot han estat suspesos de càrrec, funció docent i sou tres directors de Menorca per fer públic el rebuig per part dels seus claustres del rebuig a l’aplicació del decret )  Segons fonts del TSJIB, els  magistrats tenen previst  dictar la corresponent  resolució  abans  que comenci el proper  curs  escolar el 13 de setembre, data a  partir de la qual hi ha  convocada vaga en el sector por part dels sindicats STEI-i  i CCOO.

Assemblea docents balerasVotació aclaparadora dels mestres de les Illes: 95% a favor de la vaga indefinida. L’Assemblea de Docents aconsegueix el suport a la protesta  complint tots els requisits legals. Aquest dijous es registrarà la convocatòria oficial.

Ara.cat ( 5 setembre)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari